Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo svejedno

Anja Alavanja Viljevac opisala neugodno iskustvo na skijanju: Svi vrište kao na vlaku smrti i to me prestravilo

Foto: Instagram
1/10
07.01.2024.
u 18:30

Voditeljica je na Instagramu s obožavateljima podijelila situaciju koja joj se dogodila tijekom skijanja u Nassfeldu

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac na Instagramu često dijeli zgode koje doživi na putovanjima, a sada je podijelila jednu situaciju koja joj se dogodila tijekom skijanja u Nassfeldu. Idilična atmosfera u jednom trenutku je poprimila drugačije značenje i Anja priznaje kako joj nije bilo svejedno. 

- Dan je počeo s “oooobožavam skijanje!!!”. Onda se pri vrhu vrijeme pokvarilo, navukli se oblaci, počeo je puhati jak vjetar i padati snijeg. Skijamo mi, i sjednemo na onu otvorenu sedežnicu vulgaris, trosjed. U jednom trenu sedežnica se naglo zaustavi, a mi od te sile odletimo u zrak. A tko leti, mora i pasti. Svi vrište kao na vlaku smrti, što me dodatno prestravi - napisala je na početku objave kako se u trenu situacije od sretne pretvorila u zastrašujuću.

 

 

- Idemo gore dolje, kao na katapultu. Gledam tu sajlu koja se ne smiruje, već nas baca kao list na vjetru. Stisla se ja uz muža i vičem “mene je straaaah”. Trajalo je to 15-ak sekundi…dovoljno da više ne obožavam skijanje. Eto, ne znam je li vjetar doprinio ludoj vožnji, ali to nikada nisam doživjela. Eto, jedan motivacijski post za sve one koji kreću put Alpa. Ništa nam se nije dogodilo, a malo straha nikog nije ubilo - napisala je Anja. Početak godine joj je startao zanimljivo, a voditeljica se nedavno osvrnula i na 2023. godinu od koje smo se oprostili nedavno i zaključila kako joj je ta godina bila veličanstvena.

- 2023., bila si veličanstvena. Čudim se što je sve stalo u 365 dana. Toliko lijepih trenutaka, druženja, putovanja, izleta, izlazaka…Novih i starih poslovnih pothvata. Moji dečki s kojima je sve lakše i sve teže, ali na kraju dana prekrasno. Moj mlađahni muž koji mi ne da mirovati i kad bi mogla, jer sigurno nešto važno propuštamo. U sljedećoj nam želim jednako toliko zdravlja i ljubavi, i da se družimo i ružimo, jedemo, pijemo, smijemo - poželjela je Anja. 

VIDEO Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: Zbilja čudno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije