Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Anita Martinović o ostvarenju velike želje: 'Nešto se u svemiru pomaklo i po tom pitanju'

Foto: RTL
1/13
03.03.2024.
u 07:50

Prošle godine sam skupa s bratom kupila apartmančić na moru i sad ga pomalo uređujemo. Daj Bože, da ovo ljeto uspijemo i malo uživati na našem lijepom Jadranu, kazala je Anita Martinović

Voditeljica Anita Martinović (40) u videointervjuu za serijal RTL-a 'Sasvim osobno' progovorila je o 'Ljubav je na selu' i što ju je najviše iznenadilo u 16. sezoni te se osvrnula na svoj drugi posao i otkrila da je konačno ostvarila svoju veliku želju. Kazala je i kako su prethodne četiri sezone koje vodi obilježile drama, uzbuđenje, neočekivanost i na kraju ono najljepše - ljubav. 

- Pa ne bih baš sad rekla da se često čujem s kandidatima, ali povremeno se čujem s Bahricom, Zoran iz Splita se tu i tamo javi, Milan. Neven me zvao kad mu se rodila kćerkica tako da povremeno tu i tamo čujem se s nekima i malo me informiraju o novostima u svom životu, rekla je i progovorila o najvećem iznenađenju protekle sezone.

- Najveće iznenađenje mi je bilo to što je naš autsajder u jednom trenutku, Miro koji je na početku i ispao, nije dobio dovoljno pisama, na kraju doživio pravu ljubav. On i Gabica su i dandanas sretni u ljubavi, žive zajedno. Kad malo razmišljam unatrag uvijek bude nekih uzbuđenja jer smo stalno na putu. Trenutno mi pada na pamet kad smo snimali u Imotskom. Toliko je jako puhao vjetar. Skoro je otpuhao i opremu i nas i ekstenzije iz moje kose, ali nekako smo se snašli, rekla je i dodala da je počela ostvarivati svoju želju o kućici na moru. 

1/20

- Nešto se u svemiru pomaklo i po tom pitanju. Evo, prošle godine sam skupa s bratom kupila apartmančić na moru i sad ga pomalo uređujemo. Daj Bože, da ovo ljeto uspijemo i malo uživati na našem lijepom Jadranu, kazala je Anita Martinović. 
Podsjetimo, Anitu Martinović upoznali smo u drugoj sezoni showa "Gospodin Savršeni", gdje se borila za srce Mije Matića. 

VEZANI ČLANCI: 

Nakon toga dobila je još jedan zanimljiv angažman. Naime, preuzela je voditeljsku ulogu u 13. sezoni popularnog zabavnog showa 'Ljubav je na selu'. Slavonku koja dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda dočekao je nimalo lagan zadatak - trebala je osvojiti publiku pred malim ekranima kako je to već 12 sezona polazilo za rukom voditeljici Marijini Batinić. No, u tome je uspjela već u nekoliko epizoda i zbog svoje simpatičnosti i jednostavnosti osvojila gledatelje. 

Inače, Anita već 24 godine živi u Zagrebu, a i diplomirana je modna dizajnerica i neko vrijeme je gradila karijeru u modnoj prodaji te se danas bavi i nekretninama.

- Cijeli život sam u prodaji, a trenutačno se bavim i nekretninama. Prodajem skupe stvari i to je zaista lijep posao. Sama sam sebi šef i to znači da mogu otići na selo kada god mi je potrebno. Kombiniram ta dva posla - rekla je nedavno. 

VIDEO: Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijanka
08:50 03.03.2024.

jednostavna i simpaticna cura.Izvrsna voditeljica sasvim prirodna.Bravo Anita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije