Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod sretnom zvijezdo

Anita Dujić zbog uloge u seriji mjesec dana imala tremu

'20.04.2011. Zagreb- Otvorenje novog trgovackog centra Plaza na Kvatricu okupilo je mnogo osoba iz javnog zivota. Anita Dujic. Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
14.05.2011.
u 14:38

Kako se snimanje serije bliži kraju, Anita puno ugodnije odrađuje svoj dio posla

Manekenka, a odnedavno i glumica, Anita Dujić otkrila je kako je dugo imala tremu na setu serije “Pod sretnom zvijezdom”. Budući da joj je to debitantska uloga, priznaje da ju je trema prala dobrih mjesec dana, ali sada se već sprijateljila sa svima na setu. Kako se snimanje serije bliži kraju, puno ugodnije odrađuje svoj dio posla. Dosad je dobila samo pozitivne kritike za svoju glumu, ali Anita kaže kako je ipak sama sebi najbolji kritičar jer su njezini bližnji presubjektivni, pa je njima sve super.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije