Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manekenka u sapunici

Anita Dujić: Potjerala sam dečka sa seta zbog treme

anita dujić
20.03.2011.
u 18:00

Aniti Dujić, manekenki i bivšoj miss turizma, uloga u telenoveli “Pod sretnom zvijezdom” prvo je glumačko iskustvo koje će, osim po tome što je prvo, pamtiti i po jednoj velikoj promjeni – promjeni frizure.

Aniti Dujić, manekenki i bivšoj miss turizma, uloga u telenoveli “Pod sretnom zvijezdom” prvo je glumačko iskustvo koje će, osim po tome što je prvo, pamtiti i po jednoj velikoj promjeni – promjeni frizure. Duga kosa bila je njezin zaštitni znak još od kada je 2001. osvojila titulu Miss turizma svijeta pa se dosta dvoumila hoće li skratiti svoje duge uvojke.

 “Nisam poslušna” 

– Dugo sam se premišljala i nisam na prvu pristala na šišanje jer je opcija bila da nosim i periku, ali na kraju sam pristala na promjenu. Prvih dana bilo mi je čudno, prolazila sam rukom kroz kosu i nisam vjerovala da je nema, ali sad mi se sviđa ova dužina – priča 27-godišnja manekenka.

 U seriji glumi Marinu, šurjakinju Mile Elegović koja se u Zagreb doselila zbog zdravstvenih problema, a s kojom lijepa Anita ne pronalazi mnogo zajedničkih karakternih crta.

 – Marina je povučena, mirna i sluša svog supruga u svemu, dok ja nisam ni približno tako poslušna – smješkajući se kaže Anita dodajući da joj je draže da je tako jer je izazov time veći. U poziranju pred fotoaparatima treme nema, no kamere su nešto sasvim drugo i strah prije snimanja prvih scena nije mogla izbjeći.

 – Prvih dana imala sam grč prije odlaska na snimanje i bila mi je frka, ali ekipa na setu je odlična i pogledaju mi kroz prste ako nešto napravim krivo – pohvalila je svoje kolege. Dečku Ivanu Veljači, koji je za seriju radio scenografiju, nije dopustila da se približi setu dok ona snima scene.

 Jelenin savjet

 – Na sreću, njegov dio posla završio je prije nego što je počelo snimanje, ali za svaki slučaj zaprijetila sam mu da mi se, ako se slučajno pojavi na snimanju, ne javlja jer bi mi trema bila još veća – kaže Anita. Dečko Ivan, brat glumice Jelene Popović Volarić, kako kaže, preblizak joj je da bi mogao objektivno ocjenjivati njezinu glumu.

 – Rekao je da sam mu smiješna i da sam se odlično snašla, ali mislim da je on kao i ostatak moje obitelji vrlo subjektivan u tom pogledu. Nadam se da će mi njegova sestra Jelena dati malo objektivniju kritiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije