Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevina igra

Anita Dujić i Katarina Čas: Kad se između dvije cure rodi prava ljubav

'dujic04_nnn_ekr_240511'
Foto: ''
1/6
28.05.2011.
u 11:11

Nevina igra vamp žene Ene (Katarina Čas) i plahe Marine (Anita Dujić) u telenoveli Nove TV završit će prisnim izmjenjivanjem nježnosti.

Gutačica muškaraca Ena Kolar (Katarina Čas) i svom suprugu odana Marina Boras (Anita Dujić), bez obzira na razlike u karakteru postale su najbolje prijateljice u seriji "Pod sretnom zvijezdom". Djevojke su najbolji primjer kako se suprotnosti privlače, jer njihov odnos u jednom trenutku iz prijateljskog prelazi u pravu ljubav, u što će se gledatelji i sami uvjeriti u 58. nastavku telenovele koja će se u srijedu prikazati na Novoj TV. O tome je li lakše snimati ljubavnu scenu s curama ili s muškim partnerima slovenska glumica Katarina Čas i manekenka Anita Dujić imaju podijeljena mišljenja.

– Scenu nismo snimili iz prve, ali nije mi bilo nelagodno što moram odraditi taj dio posla. Štoviše, lakše mi je to bilo odraditi s Katarinom nego s nekim od muških kolega – priznaje Anita Dujić, koja je ulogom povučene i lakovjerne Marine debitirala pred tv-kamerama kao glumica. Druženja s Katarinom i nakon cjelodnevnih snimanja pomogla su joj da se opusti u malo škakljivijim ljubavnim scenama s drugom ženom.

– Privatno nikada nisam imala niti platonske osjećaje prema nekoj ženi, muškarci su mi oduvijek bili broj jedan. Ali imam dosta prijatelja homoseksualaca, pa mi tematika kao takva nije bila strana – objašnjava bivša Miss turizma svijeta. Jelena Veljača, sestra njezina dečka Ivana, nije joj pomagala u pripremi za snimanja, jer je Anita taj dio odradila s jednom gospođom iz Zagrebačkog kazališta mladih. – Sebi sam najstroži kritičar i tek sad vidim da u nekim scenama nisam pokazala dovoljno emocija, što ću sigurno popraviti u sljedećoj sezoni – obećaje 23-godišnja manekenka. Za razliku od Anite, zgodna Katarina priznaje da ona ipak lakše odglumi ljubavne scene s dečkima nego s curama.

– Takve scene su dio posla, ali draže su mi kada je partner dečko, a ne cura, lakše ih odradim – priznaje 34-godišnja glumica. Poput Anite, i Katarini je to bio prvi susret s takvim osjećajima, jer ni privatno nikada nije bila niti platonski zaljubljena u ženu.

– Ovakav razvoj događaja između Ene i Marine bio je nekako logičan, jer Ena muškarce samo iskorištava da bi se dočepala njihova novca i tim novcem platila mami liječenje. Kako o muškarcima nema visoko mišljenje jer je njen tata tukao mamu, u Marini pronalazi srodnu dušu s kojom dijeli sve dobro i loše – objasnila je Katarina. U seriji su njene emocije rezervirane za ženu, u stvarnom životu ljubi slovenskog glumca Ladu Bizovčara, kojeg nije osvojila koketiranjem kao što njen lik Ene u seriji zavodi Ranka Zidarića i Petra Ćiritovića.

Komentara 12

ZA
zagabria1
11:42 28.05.2011.

dvije zgodne žene. Svaka čast

GA
ganga
12:06 28.05.2011.

sad tražite da i Crkva to odobri

OB
-obrisani-
19:56 28.05.2011.

Isuse! Dvije mlade djevojke na krevetu.Jedna plava a jedna brineta. Kako u najluđim snovima... : )~

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije