Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna priča

Anica Kovač s kćerima se našla u zanimljivoj ulozi: Htjela sam da bude nešto autentično

Zagreb: Koncert Ace Pejovića u Areni
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
21.06.2023.
u 19:30

Naša bivša misica otkrila je kako je pristala na suradnju s klapom Rišpet koja ovog vikenda na Melodijama Jadrana predstavlja pjesmu "Pitali me anđeli"

Na Melodijama Jadrana ovog vikenda klapa Rišpet nastupit će s pjesmom "Pitali me anđeli" za koju su ovih dana u Biogradu snimili i spot. Popularna klapa ima veliku vojsku obožavatelja među kojima su i brojne poznate osobe, a među njima je i Anica Kovač koja se zajedno s kćerima Leticijom i Viktorijom pojavljuje u novom spotu klape. 

Anica je ispričala kako ju je Pero Kozomara nazvao s upitom da sudjeluje u snimanju i njezin prvi odgovor je bio kako nije baš za to, ali onda se situacija promijenila i u razgovoru za IN Magazin otkrila je zbog čega je na kraju pristala. 

- Onda sam poslušala pjesmu i noć prije sam baš imala neku emotivnu situaciju s Leticijom i samo sam je onako u krevetu zagrlila, ipak je ona najstarija pa onda je to još malo drugačije... Ja sam njemu rekla ako ćemo stvoriti priču, možemo napraviti da ja tu pjesmu pjevam njoj. Htjela sam da bude nešto autentično - rekla je bivša Miss Hrvatske. Njezina obitelj živi na relaciji Njemačka - Hrvatska jer je posao njezinog supruga Roberta odveo u nogometni klub Wolfsburg, a Anica je otkrila kako funkcionira njihov obiteljski život. 

VEZANI ČLANCI

- Sad je Robert mjesec i pol dana slobodan pa smo svi zajedno. Ok je, Leticija studira i oko trenirkica je, Viktorija će sad u srednju školu, a Marko je oko košarke i oko škole. On igra u Cedeviti, sad je iz kadeta ušao u juniore, tako da smo jako zadovoljni, sretni. Visok je, dobar je. Bitno da su dobro, da su živi, da su zdravi pa ovo drugo kako bude - veli Anica.

Njezina najstarija kći Leticija se posvetila modnom dizajnu i došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice i predstavila ih je dok je trajalo Svjetsko prvenstvo u nogometu u Kataru. U jednom intervju prije par mjeseci je ispričala  kako se ideja za kreiranjem trenirki rodila dok je s obitelji živjela u Monaku.

- Počelo je u Monaku gdje sam išla u školu i u školi smo dobili projekt napraviti svoj biznis i kako sam cijelo vrijeme razmišljala nešto raditi u vezi mode trenirka mi je bila prvo što mi je palo na pamet - ispričala je Leticija u razgovoru za IN Magazin i dodala kako je puno toga naučila tijekom cijelog procesa od ideje do same izrade trenirki.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Komentara 1

TE
teolina
00:09 22.06.2023.

Uzorna obitelj, svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije