Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnik Robert

Anica Kovač plijeni pažnju spektakularnim izgledom

Otvorenje H20
Foto: Promo foto National Geographic
1/19
28.09.2014.
u 10:21

Anica Kovač, Kristina Bradač, Maja Šuput, Kim Kosanović, Alexei Puninski i nogometaši plesali su na otvorenju kluba H20.

Prekrasna Anica Kovač, modna dizajnerica Kristina Bradač, Maja Šuput, Tina Katanić, pobjednica svjetskog natjecanja Look Of The Year Kim Kosanović i tv voditeljica Martina Podgorski plijenile su pažnju prepunog, preuređenog kluba H20.

>> Anica Kovač nije htjela hodati 50 metara pa je nasrnula na zaštitara

Fascinantna rasvjeta, koja plesu daje novu dimenziju, na podiju je zagrijala i sportaše među kojima su bili plivač Alexei Puninski, nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević, Robert Kovač, kapetan Cibone Marin Rozić i brojni drugi.

Iz H20 poručuju da preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. H20 najavljuje vrhunske jesenske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.

>> Pobjednica utrke na štiklama osvojila 10.000 kuna

Foto: Promo foto National Geographic

Foto: Promo foto National Geographic

Komentara 23

MI
Milivoj57
10:54 28.09.2014.

Prekrasna........ samo dok ne progovori........

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:44 28.09.2014.

Plijenila je paznju? Kaj ovaj puta nije bila uhapsena? Ili je ovaj puta kcer povela sa sobom, a ne ostavila na turbo folk svirci.

LE
LeonardS
14:03 28.09.2014.

Bilo bi mi drago kad bi još pojasnili zašto obrišete komentar, koji je moj stav prema dotičnoj ali nije uvredljiv, samo sam naglasio da ja i novinar ne moramo imati iste ukuse a o njenoj aroganciji koja nema argumenata, priča čitava Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije