Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Angie Garany još je u komi i na aparatima za disanje

angie garany
05.09.2010.
u 17:02

Nesreća se dogodila kada je njezin mladić Daniel Jurić (29) Citroënom C-4 zagrebačke registracije zbog neprilagođene brzine sletio s autoceste.

Tridesetogodišnja Angie Garany i dalje se bori za život na Intenzivnom odjelu Opće bolnice Karlovac.

 

– Stanje je pacijentice nepromijenjeno. U komi je i na aparatima za disanje. U našu je bolnicu primljena s ozljedama opasnim po život i još je životno ugrožena – kazao je ravnatelj Opće bolnice Karlovac dr. Nedjeljko Strikić.

 

Angie je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći u subotu u 15.55 sati na sedamdesetom kilometru autoceste A1 prije čvora Bosiljevo. Nesreća se dogodila kada je njezin mladić Daniel Jurić (29) Citroënom C-4 zagrebačke registracije zbog neprilagođene brzine sletio s autoceste.

Psiholog zaposlen u Institutu “Ivo Pilar”, koji vikendom radi kao DJ Doctor Shrynk, na mjestu je poginuo, a 30-godišnja Angie, poznata po otvorenim istupima u emisiji “Trenutak istine” i sudjelovanju u showu “Farma”, odmah je prevezena u karlovačku bolnicu. Iako je na intenzivnoj njezi, obitelj je, doznajemo, može posjetiti. Čim je doznala za tešku nesreću, u Karlovac je iz Zadra stigla i teta s kojom se Angie došla pozdraviti prije kobnog putovanja. S prijateljicom se čula u subotu ujutro te su se dogovorile da će se naći oko 22 sata ispred ulaza u Aquarius

Ključne riječi

Komentara 7

AU
autoritet
21:03 05.09.2010.

Šteta ali tko je to? Ajd nadam se da bu sve dobro

Avatar billybull
billybull
22:46 05.09.2010.

oprostite, tko je angie barany? nazalost zivim u americi, pa ne znam tko bi mogla biti navedena...sudeci po fizickom (ne)izgledu nije neka filmska ili televizijska diva, pokusao sam pronaci bilo sto vezano uz to ime na internetu, no rezultat je bio \"O\"....dakle, tko je to?

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
20:19 05.09.2010.

Tko je ova ženska opće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije