Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
model u tigrastom

Pogledajte kako je Angelina Jolie izgledala na početku karijere

angelina jolie
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
05.06.2014.
u 11:10

Sa svim postignućima, teško zamisliti da Jolie nije jednostavno superzvijezda. No, prije nego se proslavila, Angelina je bila model.

Kada ne glumi u filmovima ili jurca za svoje šestoro djece, Angelina Jolie posvećena je svom humanitarnom radu. Poznata glumica u srijedu je proslavila 39. rođendan, a u tijekom njenih pojavljivanja u javnosti Angelina uglavnom bira crne decentne kombinacije, koje naglašavaju njenu ljepotu.

Sa svim postignućima, teško zamisliti da Jolie nije jednostavno superzvijezda. No, prije nego se proslavila, Angelina je bila model.

Stoga, prisjetimo se kako je Angie izgledala sa 16 godina pozirajući na snimanju u Californiji.

 

>>Učinili su Angelinu toliko opakom da je plašila djecu na setu

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
13:53 05.06.2014.

izgledala je normalno a ne anoreksično kao sada.

KU
Kula
14:36 05.06.2014.

Operirala nos u međuvremenu, premda joj ovaj stari uopće nije bio loš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije