Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna izaslanica UN-a

Angelina Jolie u tajnosti posjetila sirotište kod Lavova, njezina pratnja navodno potpisivala ugovore

UNHCR Special Envoy Jolie visits Lviv
Foto: LVIV REGIONAL ADMINISTRATION/REU
1/22
02.05.2022.
u 19:40

Jolie je godinama posebna izaslanica UN-ove agencije za izbjeglice, no pojedinosti njezina putovanja u Ukrajinu i dalje su nejasne.

Američka filmska glumica Angelina Jolie viđena je ovog vikenda u ukrajinskom gradu Lavovu, izvijestila je njemačka agencija dpa. Naime, Jolie je uspjela u tajnosti doći do zemlje koja s Rusijom već 68. dan ratuje. Glumicu se, u videu objavljenom na Facebooku, moglo vidjeti kako se smiješi i maše obožavateljima dok naručuje kavu. Video, koji prikazuje kako Jolie potpisuje komad papira i maše prema kameri, objavila je na Facebooku Ukrajinka Maja Pidhorodecka i dosad je podijeljen više od 19.000 puta.

Članovi njezine pratnje navodno su potpisivali ugovore, no zabranjeno je otkrivanje bilo kakvih detalja. Jolie je navodno sinoć napustila zemlju nakon što je tamo provela samo jedan dan, a jučer je posjetila i sirotište u blizini Lavova. 

Lokalni dužnosnici, kako piše Daily Mail, nisu znali za njezin posjet sirotištu. Iako je Jolie izaslanica UN-a za izbjeglice, tamošnji dužnosnici inzistirali su da je njezin posjet samo 'privatan'. Jolie je godinama posebna izaslanica UN-ove agencije za izbjeglice, no pojedinosti njezina putovanja u Ukrajinu i dalje su nejasne.

Lavov, na zapadu Ukrajine, posljednjih je nekoliko tjedana pod napadom ruske vojske, a početkom travnja je u raketnom napadu na grad smrtno stradalo barem sedmero ljudi.

VIDEO>>Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije