Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posve drukčija

Angelina Jolie u novoj reklamnoj kampanji za Louis Vuitton

angelina jolie
louis vuitton
14.06.2011.
u 07:40

Fotografije su snimljene u Kambodži, a glumica nosi vlastitu odjeću i torbu poznate francuske marke

Šuškanja su se obistinila, Angelina Jolie novo je lice Louisa Vuittona. No, to ne bi bila Angie da prilikom potpisivanja ugovora za slavni francuski brend nije postavila nekoliko važnih uvjeta na koje su čelnici te kuće sa zadovoljstvom pristali. Angelina je htjela da fotografije budu snimljene u Kambodži, gdje je rođen njen sin Madox i gdje je osnovala humanitarnu udrugu u njegovo ime, sama je bila svoj stilist, a snimljena je samo s torbama Louisa Vuittona koje su u njezinu vlasništvu i koje se više ne proizvode.

Prve fotografije koje su izašle u javnost dokazuju da je glumica postigla što je željela.

- Još nitko nije vidio ovakvu Angelinu. Ovo je jedna posebna poruka, jedno putovanje u realnost. Ova kampanja posvećena je jednoj posebnoj osobi i njezinu putovanju, izjavio je potpredsjednik modne kuće Vuitton Pietro Baccari dodavši da je Angelina novac koji je dobila za ovaj angažman dala u dobrotvorne svrhe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije