Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen partner

Angelina Jolie: 'Nova tetovaža je za Brada koji me poznaje u dušu'

angelina jolie
reuters
10.07.2010.
u 15:10

Brad me voli i poznaje svaki djelić mene, voli me i prihvaća onakvu kakva zaista jesam - naglasila je Angie.

Čini se da je u dosad turbulentnu odnosu Angeline Jolie i Brada Pitta napokon nastupilo zatišje jer je lijepa glumica na promociji svoga novog filma “Salt” bila puna riječi hvale za svog partnera s kojim odgaja šestero djece. Nevoljko je prošaptala da je njena nova tetovaža na ruci vezana upravo za Brada i važan događaj iz njihova privatnog života.

– Žalim svakog tko nije osjetio što je to ljubav. Brad me voli i poznaje svaki djelić mene, voli me onakvu kakva zaista jesam. Kao i djeca koja također znaju sve moje vrline i mane i prihvaćaju me takvu – kazala je Jolie. Iako je slavna mnogočlana obitelj stalno na meti paparazza, Angelina je objasnila kako s djecom uvijek putuje u zemlje gdje nema mnogo znatiželjnih novinara i fotografa.

– Ako smo Brad i ja stalno pod povećalom javnosti, to ne trebaju biti naša djeca. Dok stojimo u redu u nekoj trgovini nikad ne listamo niti gledamo časopise, čak nam ni naši prijatelji ne govore što piše u njima – otkrila je hollywoodska miljenica koja smatra da je odgajanje šestero djece s Bradom “velika privilegija”.

– Djecu učimo poštovanju. Odrasla sam s toliko mnogo ljubavi koja me osnažila i podučila da ne trebam posustati kad me život neugodno iznenadi. Bila sam jako izgubljena u pubertetu, nisam se uklapala, ali nikad zbog toga nisam bila predmet izrugivanja jer sam uza sve svoje frustracije bila samouvjerena. Nisam nikad bila potpuno zadovoljna, uvijek sam tražila nešto nemoguće, ali bila sam neovisna i hrabra. To želim i svojoj djeci, želim da izrastu u zadovoljne ljude. Od svega ona su najvažnija, njihov odgoj moj je najvažniji posao. Ona će jedina ostati iza mene kad me više ne bude – zaključila je Jolie.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
16:41 10.07.2010.

\"sack full of hammers\"

MI
Milas
09:54 11.07.2010.

Mislim da je to lijepo rekla. Skloni smo u vezi glumatati i prikazivati se boljima nego što jesmo, doduše, možda i u strahu da tu osobu ne izgubimo. Zato joj vjerujem kad kaže koliko joj znači što ju Brad poznaje onakvu kakva ona doista jest i da je baš takvu voli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije