Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavnice

Angelina Jolie bila je ludo zaljubljena u ovu ženu i htjela se udati za nju

Foto: PA/Pixsell
1/6
20.02.2018.
u 10:42

Jenny Shimizu bila je velika ljubav Angeline Jolie. Glumice su se upoznale tijekom snimanja filma "Foxfire" dok je Jolie bila u braku s Johnnyjem Leejem Millerom.

Nakon braka s Johnnyjem Leejem Millerom, a prije burnog braka s Billyjem Bobom Thorntonom, glumica Angelina Jolie bila je u vezi s glumicom Jenny Shimizu.

Upoznale su se tijekom snimanja filma "Foxfire" i odmah su se zaljubile jedna u drugu. Angelina je Millera prevarila s Jenny i jednom prilikom je rekla:
– Sigurno bih se vjenčala s Jenny da nisam tada bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je vidjela.

Ovu vruću ljubavnu vezu Jolie je prekinula kada se odlučila udati za Thorntona. Jenny je pak dugo vremena pričala kako se s Angelinom viđala i imala seksualne odnose i dok je Jolie imala veze s drugim muškarcima. Prije desetak godina Jenni je izjavila kako njihova veza nikada neće završiti.

 

 

 

 

love & manhands.

A post shared by Jenny Shimizu (@jennyshimizu) on

 

Jenni je bila supermodel i glumica te zaštitno lice u modnim kampanjama Calvina Kleina, a nakon Angeline, sreću je pronašla s Michelle Harper, s kojom je u braku tri godine. Jenny ima 50 godina i još uvijek je aktivna u modnoj industriji. 

– Nikada nisam osjećala da imam toliko godina, godine mi nisu bile važne niti su me opterećivale. Iskustvo i razvoj bili su mi važniji od toga da brojim godine – kaže Jenny i otkriva kako su joj ljudi još u 26. godini savjetovali da laže koliko je stara jer je već tada prema njihovim standardima bila prestara za svijet mode. 

1/8

Komentara 3

M3
Miške 3
11:34 20.02.2018.

Lijepa je ali je skroz otkačena.

RB
Ruby_Burleson9426
11:45 20.02.2018.

Google sada plaća 7000 € na 9000 € tjedno za rad na mreži od kuće. Moj zadnji mjesec bankovna provjera iznosila je 30473 eura Upravljanjem mrežom. Moguće vrijeme Student i rad za 3-4 sata svaki dan na mom računalu. Google mi je dao 0vu izvanrednu priliku da zaradite dodatni novac od kuće. Ovaj dodatni novac promijenio je moj život na mnogo načina, hvala! Pročitajte više na ovoj stranici ➥➥➥ ➥➥ w­w­w.­N­a­v­J­o­b­3­.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije