Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERICA'S GOT TALENT

Djevojčica jedva preživjela tešku bolest, a onda oduševila Ameriku glasom

Angelica Hale
Foto: Screenshot
21.07.2017.
u 12:52

Djevojčica je tako suvereno otpjevala pjesmu "Girl On Fire" Alicije Keys da su je publika i žiri ispratili ovacijama, a gostujući član žirija glumac i voditelj Chris Hardwick stisnuo je zlatnu tipku i rekao joj "Angelica, ti si izabrana" te ju poslao u finale natjecanja.

Iako ima samo devet godina, Angelica Hale na ovotjednom izdanju showa "America's Got Talent" pokazala je kako ima bolje glasovne sposobnosti od nekih mnogo starijih i iskusnijih pjevačica.

Djevojčica je tako suvereno otpjevala pjesmu "Girl On Fire" Alicije Keys da su je publika i žiri ispratili ovacijama, a gostujući član žirija glumac i voditelj Chris Hardwick stisnuo je zlatnu tipku i rekao joj "Angelica, ti si izabrana", te ju poslao u finale natjecanja.

Ono što je najzanimljivije jest da je mala Angelica prije pet godina jedva preživjela. Dobila je sepsu zbog upale pluća i otkazali su joj bubrezi. Srećom, mama Eva joj je donirala svoj bubreg i tako spasila život.

Angelicin nastup oduševio je i mnoge poznate osobe poput manekenke Tyre Banks, ali i same Alicie Keys, koje su njezin nastup podijelile na Facebooku.

Angelica se na Twitteru zahvalila na podršci te napisala: "Još uvijek plačem! Ne vjerujem da se ovo događa".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije