Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Andrea Andrassy nasmjala šaljivom objavom: 'Ovo su moje prijateljice unatrag tjedan dana, a ovo sam ja'

Andrea Andrassy
Foto: Facebook/ Naš potok
1/30
27.02.2022.
u 09:00

Pjevačice Domenica Žuvela, Hana Huljić i Mia Dimšić i influencerica Andrea Andrassy već su i prije objavljivale zajedničke fotografije te pokazale da su bliske.

Influencerica i spisateljica Andrea Andrassy (36) na svojem je Instagram Storyju objavila šaljivu fotografiju. Andrea je spojila fotografije svojih prijateljica pjevačica Mije Dimšić, Hane Huljić i Domenice Žuvele koje su nastale tijekom prošlog vikenda te njima dodala fotografiju krumpira.

„Ovo su moje prijateljice iz WhatsApp grupe unatrag tjedan dana“, napisala je te ih označila. Andrassy je spojila fotografiju Mije snimljenu tijekom nastupa na Dori, Haninu fotografiju snimljenu nakon šminkanja i frizure te Domenicinu fotografiju na kojoj se vidi da se priprema za nastup u emisiji 'Ples sa zvijezdama'. Tome je dodala i fotografiju krumpira te se našalila: „Ovo sam ja“.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačice i influencerica već su i prije objavljivale fotografije sa zajedničkih druženja te pokazale da su dobre prijateljice. Prošli vikend je za ove je članice WhatsApp grupe bio pun važnih događaja. Mia je pobijedila na Dori s pjesmom 'Guilty Pleasure' te će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu. Hana se udala za pjevača Petra Grašu, a Domenica joj je bila kuma. 

Dodajmo da je Domenica jučer svojim pratiteljima na Instagramu otkrila da s vjenčanja ima samo nekoliko fotografija te da se toliko dobro zabavljala da je zaboravila uzeti mobitel u ruke. No, priznala je da nije zaboravila glasati za svoju prijateljicu Miju koja se tu večer natjecala na Dori, pa nije mogla prisustvovati velikom danu svoje prijateljice Hane.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:42 27.02.2022.

Andrea Andrassy nasmjala šaljivom objavom...evo i mene je nasmjala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije