Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u jednom dućanu

Anđelka Prpić: Sin mi se izgubio, vikala sam i paničarila, a ona se htjela fotografirati sa mnom

Foto: Instagram
1/7
12.10.2022.
u 13:39

Naime, Anđelka Prpić je išla u dućan sa sinom, pa se prestrašila jer se on zaigrao i udaljio se od nje, a kada mu je pokušala objasniti da to ne smije pojaviti, pojavila se obožavateljica s unucima i tražila je da se fotografiraju.

Glumica Anđelka Prpić (37), najpoznatija po ulozi u seriji Andrija i Anđelka, progovorila je o istuaciji koju je doživjela u jednom dućanu. Naime, Anđelka je išla u dućan sa sinom, pa se prestrašila jer se on zaigrao i udaljio se od nje, a kada mu je pokušala objasniti da to ne smije pojaviti, pojavila se obožavateljica s unucima i tražila je da se fotografiraju. 

- Vodila sam jednom sina da mu nešto kupim. I dok sam ja tako gledala stvari za njega, on je bio na onom biciklu bez kotača i samo se u jednom trenutku izgubio. Vikala sam i paničarila, a on se naravno vrlo brzo pojavio - započela je glumica svoju priču u showu Ami G i nastavila:

- Kako su mi dečiji psiholozi rekli da je u redu biti malo agresivniji samo kada je dijete u životnoj opasnosti, nije da tučem svoje dijete, ja sam ga uhvatila za ruku i počela mu objašnjavati da ne smije to raditi. U tom trenutku pojavila se neka gospođa sa nekoliko djece, pretpostavljam unučadi i kad me je videla rekla je: "Jao djeco, vidite tko je tu, hajde se slikajte".

Rekla je kako je zamolila da pričekaju sekundu, no gospođa je na to rekla da moraju ići. 

- Zamolila sam je da pričekaju samo sekundu, na što je ona meni odgovorila da moraju ići dalje. Zbog toga sam joj morala kazati "Oprostite, odgajam dijete". Tako da tu scenu pamtim po toj gospođi više nego po tome što se on izgubio - priznala je. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije