Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila

Anđela Šimac o prekidu s Kastratijem: 'Lijepo je ne raditi ništa i imati novac, ali to sve brzo dosadi'

Foto: Instagram
1/17
31.08.2022.
u 17:47

- Ne mogu baš reći da mi je pukao film, dugo sam razmišljala i tako je najbolje za oboje. Mora biti bolji u nogometu i znam da može uspjeti, ali ne sa mnom pored sebe - rekla je Anđela o kraju ljubavi.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) nakon prekida veze s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem (22) otkrila je razloge tog događanja. Anđela je ispričala da su se razišli zbog drugačijih želja u životu.

-  Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi - rekla je za 24sata.hr. Manekenka je kazala i da prekid nije došao naglo te da su se oboje složili da je tako najbolje.

- Ne mogu baš reći da mi je pukao film, dugo sam razmišljala i tako je najbolje za oboje. Mora biti bolji u nogometu i znam da može uspjeti, ali ne sa mnom pored sebe - rekla je. 

Manekenka je prije nekoliko dana objavila i da napušta Varšavu u kojoj je živjela jer je Lirim igrao za Legiju. "Posljednji dani ovdje", napisala je uz fotografiju na kojoj je označila da je u Poljskoj.

Podsjetimo, Anđela i Lirim su kćer Indiah dobili u ožujku, a manekenka je tada na društvenim mrežama napisala: "Dobrodošla, beba Indiah", a na društvenim mrežama se raznježio i novopečeni otac. "Moja mala princeza je došla", napisao je nogometaš uz fotografiju bebine ruke. Anđela je već ranije progovorila o planovima za budućnost, a iako su postali roditelji, atraktivna Sinjanka nije razmišljala o udaji.

– Najbitnije je da se mi volimo. Uostalom, sad kad smo dobili dijete, postali smo i prava mala obitelj – zaključila je tada Anđela.

Inače, ovo nije ni prvi put da par prekida svoju ljubav. Naime, prošle godine je ljubavna idila prekinula zbog kontroverzne snimke manekenke i  talijanskog nogometaša Marija Balotellija Manekenka je za 24 sata potvrdila kako je s talijanskim playboyem bila u vezi, ali ta veza je završila prije dvije godine. Video je onda došao i do njezina sada već bivšeg dečka Lirima koji je poludio kad je vidio video iako je znao da je Anđela bila u vezi s Balotellijem.

VIDEO Položeno cvijeće ispred Kensingtonske palače kako bi se odala počast na 25. godišnjicu Dianine smrti

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZG
Zeljko Grabar
18:15 31.08.2022.

Krug interesantnih sponzorusa se sad prosiruje. Ako je i koja vijest nekog razveselila onda je to sigurno obitelj Kastrati, jer bi od velikih novaca koje igrac zaradjuje i jos ce zardjivati nesto moglo ostati i za obitelj, koja u kulturi naroda iz kojeg je igrac znaci ipak vise od sponzorirane ljepotice. Valjda ce se to sad odraziti i na igre ovog talentiranog igraca.

AT
atlantisind
20:09 31.08.2022.

Nije njoj dosadio zivot dzabalebarenja nego je dobila sup kartu,njemu treba zena i majka djetetu a ne neka bitanga koja samo trosi lovu nemilice i koju nije zaradila izuzev pola sta u krevetu.

DU
Deleted user
19:55 31.08.2022.

Slike iz privitka sve objašnjavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije