Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički izlazak

Anđa Marić pokazala kako se druži sa sinom Gašparom, pratitelji: 'Koliki je! Donedavno je bio dečec'

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/25
20.09.2023.
u 11:48

Pjevačica i spisateljica je pokazala kako uživa u izlasku sa sinom Gašparom (19). Marić je pokazala kako s Gašparom sjedi u restoranu te čeka hranu.

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (46) prije nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram pohvalila se novim videom. Anđa se tada javila s terapija na koje ide zbog multiple skleroze s kojom se već godinama bori, a zbog koje se još uvijek teže kreće. 

Naime, liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima, no pjevačica se nije dala i svakim novim danom ide naprijed. Zbog toga je i svaki korak dalje na terapiji sjajan napredak, a ona ga rado dijeli s pratiteljima. U tom videu pokazala je kako polako sama hoda na terapijama.

Zagreb: Anđa Marić uspješno se popela stepenicama na pretpremijeru filma "4:2"
1/12

Anđa se trudi naviše izvući iz života, a mnoge lijepe trenutke dijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ovoga puta pjevačica je pokazala kako uživa u izlasku sa sinom Gašparom (19). Marić je pokazala kako s Gašparom sjedi u restoranu te čeka hranu.

- Najvolim ići na ručak s djecom – napisala je pored fotografije, a pridružao im se i njezin psić. "Koliki je. Donedavno je bio dečec", "Najveća radost života", "Uživajte", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Inače, Anđa je Gašpara dobila s bivšim suprugom Primožem Dolničarom, a par se nakon razvoda godinama na sudu borio za skrbništvo nad njim. Jednom prilikom Anđa je kazala i u kakvom je odnosu danas sa sinom, a često to i pokazuje na društvenim mrežama.

- Pa u genijalnim. On mi je snimatelj i montažer, jako lijepi odnos imamo i otvoren. Stalno mu se ispričavam zato što sam ja žena s kratkim fitiljem i stalno se derem. 'Gdje mi je šlapa, gdje mi je ovo', a onda mi on kaže 'A ma daj se smiri, sve ti je ovdje'. Tako me smiri i onda ja kažem 'oprosti ako sam nervozna' u tom smislu znaš - ispričala ja Anđa u jednom intervjuu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Anđa je sredinom svibnja završila na hitnoj zbog ozljede koja je nastala nakon što je puklo staklo vitrine na koju je sjela.

"Sjela sam u vitrinu, čekam hitnu. Koja sreća da guzi*** ima toliko mesa", napisala je Anđa pokraj prve fotografije, a pokraj druge je napisala: "Ovo je bilo u meni". Nekoliko dana nakon javila se i pokazala kako je rana izgleda, a isticao se veliki hematom.

"Kaže mi prijateljica: 'Ovaj hematom je ružan, trebala bi to mazati nekom kremom.' Pitam je na koju foru da si ja precizno mažem hematom na guz***, a da mi ne uđe u živu ranu krema. Ona kaže: 'Pa zamoli nekog da ti namaže.' 

– Tatu?

– Ne, pitaj Gašpija.

– Devetnaestogodišnjak jedva čeka da može mamu po guzici – vrištimo od smijeha", napisala je Anđa te dodala da traži dečka.

VIDEO Otac Nives Celzijus bio je poznat novinar, a kći ga je optužio da ju je seksualno uznemiravao

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije