Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Ana Vilenica: Eva Kralj zaslužna je za moju pobjedu u showu

zvijezde pjevaju (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/9
02.05.2010.
u 16:51

Vesela Riječanka kaže kako će se unatoč pobjedi ipak i dalje držati glume a njen partner Jacquesa odlučio je kako više neće sudjelovati u showu jer je dosegao svoj maksimum

Zahvaljujući jednoj simpatičnoj i krhkoj plavuši, Jacques Houdek je drugi put pobijedio u showu “Zvijezde pjevaju”. Prije dvije godine to je uspio s Lamijom Alečković, a u subotu navečer s Anom Vilenicom.

Emocije izvan kontrole

– Baš mi je bilo lijepo i veselo, a samo sam to i htjela i nisam se nadala pobjedi – još umorna od subotnjeg slavlja priča glumica koju kao Evu Kralj gledamo u popularnoj sapunici “Dolina sunca”. – Eva je jako zaslužna za moju pobjedu, i više no što sam mislila – priznaje 31-godišnja Riječanka kojoj su u finalnoj emisiji četvrte sezone ovog glazbenog showa oči zasuzile dok je pjevala “Parlami de_SSSqamore Mariú”. – Silno sam željela otpjevati tu pjesmu koju je pranono pjevao pranoni i nisam mogla kontrolirati emocije. Komentari žirija mi nisu bili uopće važni u tom trenutku jer mi se želja ostvarila i još sam imala Jacquesa kao pratnju – kaže Ana koja će se i dalje držati glumačkih krugova. Na koncertu svog partnera rado bi gostovala, no uvjerena je kako bi mu prodaja albuma nakon toga sigurna bila u padu. – Ana se jako trudila i naporno vježbala zadnja tri mjeseca, što se vidjelo na njenim nastupima – kaže Jacques.

Party do sitnih sati

Iako mu je ovo druga pobjeda u showu, pjevač je odlučio da za njega ovo bude zadnja sezona.  – Treba stati kada je najbolje, a ja sam dosegao svoj maksimum u showu koji mi je puno pomogao, i zato preporučam svima da prihvate poziv u ovaj show – rekao je Jacques, koji je s Anom, Markom Toljom, Tamarom Loos, Natali Dizdar, Draženom Čučekom i drugima slavio pobjedu do sitnih sati. 

Komentara 1

FE
Felicijen
15:51 03.05.2010.

Da je pjevala u duetu s Juranom, sigurno ne bi pobijedila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije