Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata pipi djevojka

Ana Sasso pohvalila se zavodljivim fotografijama s plaže, obožavatelji pišu: 'Božica'

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/12
31.08.2022.
u 08:00

Poznata Pipi djevojka pozirala je u crvenom bikiniju te istaknula svoju fantastičnu figuru.

Bivša missica i Pipi djevojka Ana Sasso (59) na svojem je Instagram profilu otkrila kako trenutno uživa na otoku Hvaru. Sasso sa svojim pratiteljima dijeli kao se zabavlja i opušta, a ovog puta ih je oduševila fotografijama s plaže. Ana je pozirala uz more u crvenom bikiniju koji je istaknuo njezinu figuru te preplanuli ten. Na fotografiji sjedi naslonjena na stijene te je zabacila kosu. 

- Najbolja stvar koju možemo uraditi kad kiša počne padati je, pustiti je da pada - napisala je uz fotografiju, a pratitelji su joj u komentarima uputili komplimente. "Božica", "Top", poručili su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Inače, Sasso je titulu Miss ponijela 1982. godine, a danas sa svojih 5.000 pratitelja dijeli brojne videe na kojima pokazuje kako trenira te održava svoju figuru. Poznata Pipi djevojka nedavno je na svojim Instagram Storyjima objavila i kako uživa plešući u tamošnjem beach baru.

Podsjetimo, Ana je ovog ljeta odmarala i u Splitu, a i tada je oduševila fotografijom u bikiniju. Tada je nosila žuti bikini, a pozirala je sa sunčanim naočalama i bijelim pareom.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije