Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udvarači, navalite!

Ana Jelušić: Sretno sam slobodna i imuna na udvaranja

'17.08.2011. Rijeka - Skijasica Ana Jelusic na lukobranu Mololongo ispred rijecke luke. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
1/3
19.08.2011.
u 09:29

Skijašica se odmara na Krku i u Rijeci, uživa u maminoj kuhinji i otkriva nam što će raditi dok zbog astme bude pauzirala od skijanja

Skijašica Ana Jelušić (25) ovo ljeto stalno je "na cesti". Mjesec dana krstarila je po Americi, zatim je otišla do Pariza koji ju je ostavio bez daha, oduševio hranom i kroasanima za koje bi se, kaže, doslovce "prodala", a posljednja dva tjedna odmara se na Krku te povremeno skokne u svoju Rijeku.

– Na Krku imamo obiteljski apartman pa tu ljetujem već tradicionalno posljednjih desetak godina. Malo sam se zasitila putovanja i zaželjela se tetošenja pa sada uživam u maminoj kuhinji – rekla je Ana, koje je i sama odlična kuharica. Kuha od 14. godine i ekspert je za pašte i kolače, a ovo ljeto uhvatila se u koštac s pečenjem kruha, što, kaže, mora još malo usavršavati.

– Moja je ljetna rutina buđenje, a nakon toga uskočim u kupaći kostim i do večeri se preselim na plažu. Najbolji prijatelj na plaži mi je knjiga; u zadnja dva tjedna pročitala sam ih šest. A sada je i s tim gotovo i bacam se na učenje jer moram položiti predzadnji ispit na Poslovnoj akademiji u Rijeci, smjer logistike i menadžmenta – kaže Ana.

Usredotočena je na sebe i, kaže, sretno slobodna pa je ostala imuna na ljetna udvaranja muškaraca.

– Čovjek treba znati biti sam sa sobom, a ako je i bilo udvaranja, nisam se na njih obazirala – našalila se Ana.

Astma, zbog koje će godinu dana pauzirati od profesionalnog skijanja, kaže, na moru je u najboljem redu. Ana pliva, vozi bicikl te je i dalje sportašica u duši pa ne strahuje da će se udebljati bez rigoroznih treninga.

– Još stanem u traperice iz sedmog razreda! A i skijat ću rekreativno bez obzira na to što pauziram. Osim toga, već sada se kuju poslovi vezani uz skijanje kojima ću se baviti dok se ne vratim na stazu! – otkrila je Ana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije