Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35. rođendan

Ana Gruica proslavila rođendan na kojem je bio i pokoji Šalković

Ana Gruica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
09.02.2018.
u 13:50

Glumica se na Instagramu pohvalial tulumom koji je napravila za obitelj, a u potpisu slika koje je objavila na Instagramu piše kako je na tulumu bio i pokoji Šalković.

Glumica Ana Gruica proslavila je 35. rođendan i na Instagramu se pohvalila prvom u nizu fešta u čast svog rođendana.

U rodnom Splitu, u koji se vratila nakon prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem, napravila je tulum za najbliže članove obitelji i na društvenoj mreži objavila je nekoliko fotografija s proslave te napisala: Party br. 1. Gruice, Maroši, Uglešići i pokoji Šalković. #35 #onobitno #idemodalje #partytime #alldayparty",.

 

 

Ana je pod pokoji Šalković očito mislila na trogodišnjeg sina Ivana Marata. Glumica je prošlo ljeto prekinula sa Šalkovićem i počela romansu s dugogodišnjim prijateljem, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. 

Ana Gruica
1/10

Komentara 4

DU
Deleted user
17:14 09.02.2018.

Obožavam žene !!!! Izuzev ; iritantnih, nametljivih, taštih, tupavih, samoljubivih , netalentiranih samopromotorica, lajavih kreštavica i ostale svakojake Grujice

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:53 09.02.2018.

cuj vijest. jumferica slavi rockas... hahahaahha

DU
Deleted user
08:30 10.02.2018.

Štono bi se reklo onako pučki a opet fino, čak i politički korektno molit ću lijepo, jako me zabolje ona stvar i za tamo neku Anu Gruicu i za proslavu njezina 35. rođendana i za pokojeg Šalkovića bio on pisac ili tek njegovo derište "kreirano" s tom personom. Tja, kaj se more more, ne morem si pomoći jerbo jednostavno nemam sluha za te medijski stvorene "selebritije" i njihove pusto i isprazno ovozemaljsko trajanje. Mene puno više zanimaju kudikamo prozaičnije stvari, na primjer kako u Lijeopoj Našoj dostoj(anstve)no preživjeti od tzv. minimalne plaće ili od simbolične mirovine. Jesenti milu bigulicu, baš sam natražan, zatucan i zadrt ognjištar koji se usuđuje razmišljati o inače mrskim socijalnim pitanjima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije