Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javile se i poznate hrvatice

Ana Gruica nevjerojatnim trbušnjacima oduševila pratitelje, pozirala pod tušem u crnom badiću

Foto: Instagram
1/15
05.07.2022.
u 08:00

Dizajnerica Matija Vujica napisala joj je: "Naočale tebi, a trbušnjaci meni" , dok joj je glumica Bojana Gregorić - Vejzović uputila: "Dakle jednostavno si naj".

Atraktivna splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica svakom novom fotografijom oduševi pratitelje svojom linijom i trbušnjacima. Glumica je inače često u teretani i vježba, a rezultate napornih treninga rado podijeli s pratiteljima. 

U novoj objavi počastila je pratitelje seksepilnim prizorima na kojima pozira ispod tuša u crnom kupaćem kostimu koji savršeno ističe njezine bujne grudi, preplanuli ten i trbušnjake, a prizor je mnoge ostavio bez teksta.

"1 ili 2?" napisala je u opisu ispod objave.

Dizajnerica Matija Vujica napisala joj je: "Naočale tebi, a trbušnjaci meni" , dok joj je glumica Bojana Gregorić - Vejzović uputila: "Dakle jednostavno si naj".

Poznato je koliko na svom tijelu i kondiciji naporno radi te često pokazuje kako vježba u teretani.

'Taj famozni trening uopće nije stvar estetike. Možda je nekad i bio, iako sam oduvijek imala širu sliku o vježbanju i njegovim koristima. Stvar je i mentalnog zdravlja biti fit. Uostalom, znanstveno je dokazana veza između tjelovježbe i, recimo, raspoloženja. Higijene tijela. Tog savršenog aparata koji nas pokreće. Minimalno pristojnosti prema tom aparatu je održavati ga. Kao da imate jedan jedini auto u životu, a odnosite se prema njemu kao prema kanti. Nema drugog, kužite? Servis, iznutra i izvana. Uvijek i na sve načine', ispričala je nedavno za tportal.

VIDEO>>Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije