Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo dijete

Ana Gruica i Hrvoje Šalković čekaju bebu!

vlaška posla, ana gruica
Foto: PR FOTO
1/3
24.03.2015.
u 15:32

Splitska glumica Ana Gruica i njen dečko, pisac Hrvoje Šalković u slatkom su iščekivanju. Magazin Story donosi vijest da je lijepa glumica trudna. Da se dobro osjeća, potvrđuje i to što je nekoliko dana provela odmarajući se s Hrvojem na dalekom Tajlandu. Beba bi na svijet trebala stići u ljetnim mjesecima.

Uspješna 32-godišnjakinja u vezi je s devet godina starijim Hrvojem od ljeta, a par je odmah počeo živjeti na relaciji Split – Zagreb.

>>Ana Gruica i Hrvoje Šalković u vezi

Komentara 18

ĆA
ćaćaća
16:50 24.03.2015.

po nalogu partije ona je sad glumica koja se mora javno izjašnjavati kao ljevičarka ..

Avatar think pink
think pink
17:11 24.03.2015.

"odmarajući se s Hrvojem na dalekom Tajlandu" - bilo bi jako lijepo kad bi ova novinarka znala da tajland nije otok, i da se prema tome kaže U tajlandu, a ne NA tajlandu. isto kao što se kaže "u laosu",", a ne "na laosu". (objašnjenje za novinarku - laos je tajlandu susjedna država). ali možda je to ipak previše očekivati...

DI
Diosiario
01:15 25.03.2015.

Tko su ovi? Nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije