Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Amy Winehouse osuđena na dvije godine uvjetno zbog udarca

amy winehouse
afp
20.01.2010.
u 18:42

Amy je tijekom igrokaza odjednom počela vikati: “Gdje je princ, gdje je?” te ga je potom, gledajući prema pozornici, molila da se njome oženi. Tijekom pauze ravnatelj kazališta pokušao je smiriti podivljalu gošću govoreći joj da ometa gledatelje nakon čega ga je ona udarila u preponu.

“Kraljica skandala” Amy Winehouse osuđena je u srijedu uvjetno na dvije godine zatvora zbog remećenja reda te napada na Richarda Pounda, ravnatelja dječjeg kazališta Milton Keynes, u kojem ga je pijana pjevačica tijekom igrokaza udarila u prepone.

Usto, Poundu Amy mora isplatiti odštetu od 840 kuna. Incident se zbio 19. prosinca u kazalištu u britanskoj pokrajini Buckinghamshire kad je vlasnica hitova “Rehab” i “Back to Black” došla na glazbeni igrokaz “Pepeljuga”, u kojem je njezin prijatelj Anthony Kavanagh glumio princa. Porocima sklonoj glazbenici nije bilo važno što dolazi među djecu pa je na predstavu stigla pijana, što je potvrdio i sudac koji joj je odredio kaznu. 

Umjesto da uživa u igrokazu, šokirana publika gledala je Amy, koja je odjednom počela vikati: “Gdje je princ, gdje je?” te ga je, gledajući prema pozornici, molila da se njome oženi. Tijekom pauze Pound je pokušao smiriti podivljalu gošću govoreći joj da ometa gledatelje nakon čega ga je ona udarila u preponu. Ravnatelju nije preostalo ništa drugo nego da pozove zaštitare, koji su Amy iznijeli iz dvorane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije