Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidi probleme

Amerikanka u Hrvatskoj: 'Hrvati su lojalni i religiozni, ali ovo me frustrira!'

Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot
1/3
10.06.2019.
u 20:22

Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije.

Američka Youtuberica Kaleigh Hendershot na svom je kanalu objavila i treći video u kojem strancima koji se namjervaju doseliti u našu zemlju govori o stvarima koje neće naći na internetu. Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije. 

- Hrvati su jako lojalni i spremni pomoći. To sam i sama više puta osjetila - kazala je Kaleigh u videu i istaknula kako smo tradicionalisti s jakim osjećajem za vjeru. 

-  Hrvati su dosta temperamentni, a razlog tome je južina. Nikad mi se dosad nije dogodilo da je vrijeme utjecalo na moje raspoloženje - kazala je simpatična Kaleigh te dodala kako bi svi koji dolaze kod nas trebali i nešto naučiti o našoj kompliciranoj povijesti. 

Ključne riječi

Komentara 60

DU
Deleted user
21:31 10.06.2019.

Aj ti, lipo čerce, doma! Obaša san cilu Balotu, ali nikad, nikad nisan kenja po tuđemu.

Avatar babas
babas
22:16 10.06.2019.

Sve je dobro rekla,vrijeme itekako djeluje na nas,a jedina smo zemlja u EU gdje su autobusi daleko brži od vlakova.

MA
Maiden
21:14 10.06.2019.

Boli me K šta tebe frustrira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije