Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao obožavatelje

Jedan od najslavnijih repera predao zahtjev za bankrot

50 Cent
Foto: Instagram
1/4
13.07.2015.
u 21:42

Ova vijest prilično je šokirala njegove obožavatelje s obzirom na to da je 50 Cent na glasu kao jedan od najrazumnijih glazbenika koji vrlo dobro upravlja svom svojom imovinom.

Američki reper 50 cent, pravim imenom James Jackson III., danas je predao zahtjev za bankrotom sudu u Connecticutu, piše Wall Street Journal.

Ova vijest prilično je šokirala njegove obožavatelje s obzirom na to da je 50 Cent na glasu kao jedan od najrazumnijih glazbenika koji vrlo dobro upravlja svom svojom imovinom.  Inače, njegovu imovinu Forbes je u svibnju procijenio na 155 milijuna dolara, a svega dva i pol mjeseca poslije u zahtjevu za bankrotom glazbenik je naveo da vrijednost njegove imovine iznosi 10 milijuna dolara, dok njegovi dugovi iznose čak 50 milijuna

Zahtjev za bankrotom podnesen je samo tri dana nakon što je 50 Centu određeno da mora platiti 5 milijuna dolara Lastoniji Leviston zbog toga što je neovlašteno objavio snimku seksa kako bi osramotio njezina partnera i svog velikog rivala Ricka Rosa.

Dodatne financijske probleme glazbeniku je zadala i presuda prema kojoj mora platiti 17,2 milijuna dolara jer je proglašen krivim zbog krađe dizajna slušalica, piše TMZ.

Slavni 50 Cent dugo je bio na vrhu najbogatijih repera. Njegovi albumi prodali su se u više od 21 milijuna primjeraka, a osim toga osnivač je kompanija G-Unit Records i G-Unit Films te suosnivač G-Unit Clothing Company. Najveću financijsku dobit navodno mu je donijela suradnja s kompanijom koja prodaje Vitamin Water na napitku Formula 50.

 

>>M. Streep i 50 Cent držali se za ruke na košarkaškoj utakmici

>>50 Cent sa svog računa ne može uzeti ni 50 centi

Komentara 12

Avatar jebb
jebb
22:33 13.07.2015.

Na kraju bi od svega bogatstva moglo ostati samo 50 cents.

DU
Deleted user
22:27 13.07.2015.

Pa ti objavljuj snimke seksa drugih....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:29 13.07.2015.

Jos jedan clanak preveden s interneta s losim poznavanjem engleskog jezika i dubokim nerazumijevanjem sadrzaja, kao i prilika u USA opcenito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije