Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko iščekivanje

Američka redateljica koja se udala u Trogiru očekuje prinovu: Planiram sina naučiti i hrvatski jezik

Zagreb: Ashley Colburn u hotelu puntijar predstavila projekt Discover Croatia exploring route
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
22.01.2024.
u 17:00

Ashley Colburn zaljubila se u našu zemlju dok je snimala dokumentarce te je svoje drugo svadbeno slavlje organizirala u Trogiru, a u lipnju će ona i suprug Marc postati roditelji

Producenticu i redateljicu Ashley Colburn, koja je nagrađena i Emmyjem upoznali smo zahvaljujući dokumentarcima koje je snimila o Lijepoj našoj. U našu zemlju se toliko zaljubila da je kupila i kuću u Istri i Hrvatska joj je drugi dom i zato je nakon vjenčanja u Americi prošlo ljeto priredila i svadbeno slavlje u Hrvatskoj. Sada je otkrila da ona i suprug  Marc McCaughan očekuju prinovu te će u lipnju postati roditelji dječaka. 

- S nestrpljenjem smo čekali ovaj trenutak i presretni smo što je konačno došao. Marcu sam rekla za trudnoću tako da sam u naš kokošinjac stavila plastično jaje u kojemu je bila poruka: 'Beba McCaughan izleći će se u lipnju 2024.' Svaki dan, čim dođe kući, provjerava ima li jaja pa sam znala da će odmah otići u kokošinjac. Bio je jako uzbuđen. Čuvali smo to kao našu tajnu praktički 12 tjedana, sve do Dana zahvalnosti kada je Marc u molitvi podijelio vijest sa svojom obitelji. Još tjedan dana čekali smo da obavijestimo moju obitelj, dok su i moja braća došla u grad jer sam htjela svima osobno reći. - ispričala je Ashley u razgovoru za Story. Otkrila je kako je jako uzbuđena što će postati mama jer joj je oduvijek san bio roditi dijete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ashley_colburn

 

VEZANI ČLANCI

- Osjećam se iznimno blagoslovljeno što je došlo to vrijeme. Nadam se da ćemo nastaviti putovati i da ću našem mališanu pokazati koliko je svijet čudesan. Planiram ga naučiti i hrvatski jezik i u našem području pronaći dadilju koja govori hrvatski kako bi dolazila jednom tjedno i s njim razgovarala. Marc i ja želimo da hrvatska kultura bude dio njega. Njegovo prvo putovanje u inozemstvo bit će s nekoliko mjeseci i to će definitivno biti put u Hrvatsku. Fizički sam zapravo prilično loše, ali nije mi problem jer znam da je to znak da se sve dobro odvija i da se beba razvija. Mislim da ću uskoro biti bolje ili se barem nadam. - rekla je u intervju Ashley. Kada se prošle godine u lipnju udala u Hrvatskoj na Instagramu je podijelila i nekoliko fotografija s vjenčanja

- Hrvatska, uvijek ćeš biti moj dom. Ovdje ćete vidjeti gomilu fotografija od posljednja dva tjedna koje ranije nisam stigla objaviti jer sam bila prezauzeta kao turistički vodič! Blagoslovljeni smo što je naših 36 prijatelja i članova obitelji doputovalo u Hrvatsku kako bi proveli tjedan dana s nama krstareći obalom i istražujući Hrvatsku na našu prvu godišnjicu braka. Posljednja noć na brodu bila je proslava sa svim mojim hrvatskim prijateljima i zabava koju nikada nećemo zaboraviti! - napisala je Ashley i podijelila nekoliko fotografija na Instagramu sa svadbenog slavlja u Trogiru. 

VIDEO Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Ključne riječi

Komentara 1

EB
Em-Be.123
21:04 22.01.2024.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije