Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALA GRUDI

Amber Rose 'srušila internet' fotografijom na kojoj je otišla do kraja

Amber Rose
Foto: Profimedia
1/4
10.01.2019.
u 08:44

Kao i obično, mišljenja su bila podijeljena – dok su jedni hvalili manekenkin izgled, drugi su je upozorili da njen profil prate i mala djeca, a bilo je i onih koji su joj pisali da je plastična.

Manekenka i glumica Amber Rose (35) poznata je po slobodnijim fotografijama na Instagramu, no ovog puta iznenadila je i same fanove fotografijom na kojoj je potpuno gola. Amber se vide gole grudi i pozadina, a za nju je dobila više od 1,6 milijuna lajkova.

Kao i obično, mišljenja su bila podijeljena – dok su jedni hvalili manekenkin izgled, drugi su je upozorili da njen profil prate i mala djeca, a bilo je i onih koji su joj pisali da je plastična. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peach Fuzz 🍑

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Amber je američkoj javnosti poznata i po svojim vezama s poznatim reperima. Tako je ljubila Kanyea Westa, bila udana za Wiza Khalifu s kojim ima i sina, a posljednji u nizu bio je reper 21 Savage. 

Amber na Instagramu prati 18,8 milijuna ljudi. Manekenka je objasnila kako golišave fotografije na nju djeluju ohrabrujuće. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
17:45 10.01.2019.

Pravi primjer moderne, samosvjesne zene! Gola, plasticna,raskravljena, napumpana,na ponos zenskom rodu! Ona natura svoje golo tijelo,ali ce zato "nimalo licemjerno" vristati protiv seksizma i tretiranja zena kao seksualnih objekata, zeleci da se jednako cijeni nekog uspjesnog kirurga koji zaradjuje glavom i nju koja zaradjuje mufom.

XM
xmarinx
20:43 11.01.2019.

jos sam da ima kosu bila bi savrsena ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije