Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav dan!

Ambasadorica Mila dobila novog ljubimca pa s mikrofonom 'ukrala srca'

Mila Elegović,Opel
Foto: Opel Hrvatska
1/11
13.12.2014.
u 16:25

Očito postoji neka tajna veza između Opelovih automobila i mene. Puno prije početka ove suradnje, rado sam posuđivala očevu Astru, a zadnje tri godine Opel Meriva brinula se da brojne obaveze obavim na vrijeme, kazala je Mila Elegović

Pjevačica i glumica Mila Elegović održala je danas na Cvjetnom trgu u Zagrebu koncert kojim je promovirala svoj album ''Kradljivica srca''. Prije negoli je obožavatelje i slučajne prolaznike razveselila nastupom u pratnji 13 glazbenika Green house banda, Mila je potpisala uspješnu trogodišnju suradnju s Opelom i preuzela ključeve popularnog SUV-a Mokka s dizelskim 1,7-litrenim motorom i pogonom na sve kotače.

- Očito postoji neka tajna veza između Opelovih automobila i mene. Puno prije početka ove suradnje, rado sam posuđivala očevu Astru, a zadnje tri godine Opel Meriva brinula se da brojne obaveze obavim na vrijeme. Uzbuđena sam što ću imati priliku isprobati i Opel Mokku i s nestrpljenjem očekujem da zajedno krenemo u nove izazove - komentirala je Opelova ambasadorica, a zadovoljstvo su iskazali i u Opelu Hrvatska.

- Veseli nas nastavak suradnje i vjerujemo da je udobna i sigurna Mokka odličan par za energičnu i svestranu Milu. Atraktivne Mila i Mokka sigurno će privlačiti brojne poglede gdje god da se odvezu - izjavio je Željko Sredoja direktor Opela za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Opel Mokka ove je godine nagrađen titulom SUV-a godine koju mu je dodijelio stručni žiri Hrvatske udruge automobilskih novinara.

>>Božićni poklon Mile Elegović fanovima i zagrepčanima

>>Mila Elegović: Sustav je zakazao, ali nikada neće ljudsko srce

Komentara 2

BR
brodludjaka
17:19 13.12.2014.

Mislim da ovaj direktor ili cijela firma Opel baš nisu u potpunosti normalni, kada im je tzv. ambasadorica glumičica žnj kategorije na ovim prostorima. I uopće što to ona može učiniti tim autom, što ne bi recimo mogao jedan centar koji brine od djeci, bolesnima, beskućnicima i kojima je tako nešto potrebnije od ove kreštave balkanske niškoristi plavuše. Nikad nisam razumio u čemu je poanta davanja automobila besplatno tzv. poznatim osobama!!!! Zbog te Elegovićke mislim da nitko neće baš otići u Opel i kupiti novi auto niti bilo što drugo.

SE
sestrićna
23:20 13.12.2014.

ambasadorica :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije