Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna mama

Alyson Hannigan rodila drugu kćer Keevu Jane Denisof

Alyson Hannigan
Pixsell
13.06.2012.
u 13:09

Odmah poslije porođaja glumica, najpoznatija nam iz serije "Buffy – ubojica vampira", fotografiju ručice svojeg djeteta objavila je na Twitteru

Glumica Alyson Hannigan rodila je drugu kćer Keevu Jane Denisof, potvrdio je za People njen glasnogovornik.

Alyson, najpoznatija nam iz serije "Buffy – ubojica vampira", u braku je s kolegom Alexisom Denisofom kojeg je upoznala na setu spomenute serije.

Da je opet trudna, objavila je lani u prosincu, a kako se u trudnoći poprilično udebljala, glumica je kazala da su je posljednjih mjeseci ljudi na ulici ispitivali zašto nije u rodilištu jer izgleda kao da će svaki tren roditi.

Odmah po rođenju svoje djevojčice ponosna majka objavila je fotografiju njene ručice na Twitteru. Par već ima trogodišnju kćer Satyanu koja je posebno sretna zbog sestrice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije