Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA

Alka Vuica skuhala Nini Badrić tunu Alcatraz

VUICA
Foto: Slavko Midzor/Pixsell
1/3
02.04.2010.
u 18:08

Uoči Uskrsa, u čast Isusove večere, spremila je sipe na buzaru s palentom, tunu u umaku od kapara, blitvu s komoračem i juhu od leće s repovima od škampa. Jela je nazvala po svojim pjesmama.

Volim kuhati i prijatelje kod kuće ugostiti uz večere. Oduvijek sam sanjala o svom restoranu, pa je logično da se javila ideja o ovakvim događanjima; ugodna večera uz klavir i poeziju – rekla je Alka Vuica koja četvrtkom u restoranu “Primošten” priprema razne delicije.

Uoči Uskrsa, u čast Isusove večere, spremila je sipe na buzaru s palentom, tunu u umaku od kapara, blitvu s komoračem i juhu od leće s repovima od škampa. Jela je nazvala po svojim pjesmama: “Sve za ljubav što triba”, “Ej, šta mi radiš”, “More zna”, “Alcatraz”.

– Gurman sam, volim jesti i probavati nova jela. Uvijek mi se negdje nešto svidi, pa kasnije to i sama spremam. Pritom dodam nešto svoje i eto raskoši novih okusa – govori Alka koja razmišlja i o izdavanju knjige svojih recepata “Alkine kuharice”.

Slučajno je te večeri svratila i Nina Badrić s D’Knockom iz “ET-a”, pa su Alka i Nina porazgovarale i o novim CD-ima koje obje pripremaju. Nini se posebno svidjela Alkina poezija. Večerima s našom Alkom, osim gostiju, zadovoljni su i u “Primoštenu”.

– Nije nam namjera na tome zarađivati. Želimo ponuditi nešto drukčije od ostalih restorana, osim ukusne večere gostima ponuditi i događaj, užitak – kaže Aleksandar Kottni, zadovoljni voditelj “Primoštena”.

Tako je Alka u četvrtak, uza zvuk klavira, recitirala stihove, a sljedećeg četvrtka mogao bi joj se pridružiti i Đani Stipaničev. Kako je krenulo, večeri će sigurno postati tradicionalne.

Ključne riječi

Komentara 1

OV
over
12:05 03.04.2010.

Nini se svidjela Alkina poezija. Alki se dopalo Ninino pjevanje. Nina je pohvalila Alkinu frizuru, a Alka joj je sugerirala da mora dodati nesto svoje. D\'Knock to vise nije mogao slusati i otisao je snimati novo remek-djelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije