Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aljoša Šerić, Pavel:

'Imamo neke planove kako bismo iznenadili publiku i priuštili im posebne trenutke'

Pavel
Foto: Promo
1/5
28.01.2016.
u 14:44

Vjerni obožavatelji ostali su s nama, znaju sve tekstove, čak i kad ih mi samo zeznemo, kaže popularni Aljoša

Megahit grupe Vatra i Pavel 12. veljače održat će koncert u Pogonu kulture u Rijeci. Ekipa Rijeka Klika tim je povodom napravila razgovor s Aljošom Šerićem iz Pavela.

– 12. veljače održat ćete svoj prvi koncert u Rijeci. Znači li prvo predstavljanje publici i veću odgovornost ili ste bez treme?

Nama je već neko vrijeme bila velika želja nastupiti u Rijeci i stalno smo o tome pričali na probama, bio nam je to jedan od ciljeva za novu godinu. Nije moglo ispasti bolje nego da prvi susret s Riječanima bude ujedno i prvi zajednički dejt, povodom Valentinova. Još nam je draže što ćemo dijeliti večer s Vatrom, našim dragim prijateljima. Bit će pozitivne napetosti i iščekivanja, jer prvi put ćemo osjetiti riječku publiku, nadamo se dobroj zabavi.  

– U Pogonu kulture nastupate s kolegama iz benda Vatra. Zašto je, po vama, baš to dobitna kombinacija i što riječka publika može očekivati tog petka na zajedničkom koncertu?

Moramo priznati da volimo takve tandemske koncerte, pogotovo s Vatrom. Već smo imali priliku tako nastupiti u Beogradu, zatim nedavno u Šibeniku, sad je na red došla i Rijeka. Mi smo sretni i ne bismo se bunili cijelu Hrvatsku posjetiti na takav način. Imamo neke planove kako bi iznenadili publiku i priuštili im posebne trenutke, jer ipak je to valentinovski koncert. Detalje nećemo odavati, morat će se sami doći uvjeriti.  

 

– Pavelov aktualni singl "Poslije nas" već je po objavi zasjeo na visoka mjesta domaćih top-lista i ima odličnu prođu u radijskom eteru. Jeste li očekivali takav uspjeh? 

Već u nastanku albuma i snimanju istog, pjesma je obećavala. Svi prijatelji na internim druženjima i preslušavanju dema jako bi dobro odreagirali upravo na tu pjesmu, stoga je naša testna publika već u počecima dala naznake da bi se nešto dobro moglo dogoditi. Očekivali nismo ništa, OK, možda malo. Nadamo se da će se nastaviti vrtjeti u radijskom eteru, a dalje neka joj je sa srećom, nadamo se da će je ljudi pjevušiti.  

4. Primjećujete li promjenu što se tiče koncertne publike nakon izuzetno uspješnih singlova koje ste objavili posljednjih godina?

Zanimljivo je to da se publika zainteresirala nešto više nakon "Čuvaj me", a sad traže da zasviramo i "Poslije nas", ali uvijek nas obraduje paljenje upaljača i njihanje kad zasvira "Zbog tebe". Vjerni obožavatelji su ostali s nama, znaju sve tekstove, čak i kad ih mi samo zeznemo, iznenade nas s traženjem nekih pjesama na koje smo i sami zaboravili.

>> Pavel: Mi nemamo lift kao Dečak, ali imamo stubište

>> Danijel na koncertu Pavela zaprosio svoju Vedranu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije