Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osviještena žena

Alicia Silverstone upotrebljava ekovibrator

Alicia Silverstone
Pixsell
22.10.2012.
u 15:06

Glumica je već dugi niz godina veganka i na jednoj internetskoj stranici ljudima preporučuje njoj najdraže ekoproizvode među kojima su i vibratori inspirirani prirodom od ekomaterijala

Poznata po svojoj ekoosviještenosti, glumica Alicia Silverstone otkrila je da upotrebljava i ekovibrator.

Naime, poznata je veganka na internetskoj stranici OpenSky.com, na kojoj ljudi jedni drugima preporučuju korisne i zdrave proizvode, napisala:

"Leafovi vibratori oblikom su inspirirani prirodom i izrađeni su od ekomaterijala. To mi se sviđa!".

Na istoj stranici Alicia već mjesecima sastavlja liste njoj omiljenih i korisnih predmeta. Tako je nedavno otkrila najdražu marku ekološke kozmetike i napisala:

"Sve što vam preporučim sigurno je provjereno i ja sama to koristim. Ni uz jedan proizvod ne bih povezala svoje ime da u njega nisam sto posto sigurna".


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MENSA
MENSA
06:53 23.10.2012.

Krastavac? Tikvica? Patliđan? Ili možda ananas....čak ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije