Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Alen je Lidiju potpuno izbacio iz takta pričama o svojim bivšim djevojkama

Foto: RTL
1/4
25.03.2020.
u 11:28

Među novopečenim bračnim barovima već na početku braka javljaju se trzavice...

U večerašnjoj epizodi „Braka na prvu“ gledatelji će pratiti razvoj odnosa šest parova koji su na medenome mjesecu. Čini se kako su svi dečki puno više zagrijani za odnos nego djevojke. Marinko i Valentina ići će na rafting poslije čega će obaviti iskreni razgovor kad će ona priznati da ga gleda samo kao prijatelja. No, on smatra da to nije točno. S druge strane, Luka je pomalo razočaran odnosom s Nadijom pa će je pitati sjedi li na dva stolca.

Kod Lidije i Alena i dalje sve prolazi u velikoj napetosti, a njegovi će odgovori nju u potpunosti izbaciti iz takta, naročito kad krene pričati o svojim bivšim vezama. S druge strane, obje Gordane uživaju u odnosima sa svojim partnerima - Dejanom i Milanom. No koliko dugo? Odgovore će gledatelji doznati u 20 sati na RTL-u u novoj epizodi showa „Brak na prvu!“

VIDEO: Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije