Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više su od prijatelja?

Alen iz 'Braka na prvu' objavio novi video s Renatom: 'Možda nas eksperti nisu spojili...'

Foto: RTL
1/31
07.03.2024.
u 18:32

Kada su eksperti dali parovima da poredaju ostale kandidate prema privlačnosti, Renata je stavila Alena na prvo mjesto, a isto je učinio i Alen. On nije zadovoljan suprugom Anom s kojom su ga spojili eksperti, a Ana je znala reći da je Alen površan momak.

Alen Vlahović (28) objavio je novi video u kojem uživa u društvu Renate. - Možda nas eksperti nisu spojili... - piše na videu u kojem se vidi kako oboje uživaju u zajedničkom društvu u jednom restoranu. No, to nije prvi zajednički video. Tjedan dana prije objavio je video kako on i Renata šetaju, a video ima više od 145 tisuća pregleda. 

Oboje se nalaze u showu "Brak na prvu" u kojem su eksperti spojili radijskog voditelja s medicinskom sestrom Anom Jakuš (27). Alen je, prilikom vjenčanja u showu, bio nervozan čekajući mladenku Anu, no najbitnije mu je bilo da su mama, prijatelji i obitelj uz njega. Ana je bila nervozna, ali joj se mladoženja svidio na prvu.

@avlahovic

 

♬ AIN'T GONNA STOP - Carol Kay

– Vidim da je visok, crn, huh! Onda mi se okrenuo i nasmijao – komentirala je Ana, no Alen nije imao tako pozitivne komentare. – Šok, šok, definitivno šok i samo šok – komentirao je Alen nakon što je vidio Anu. 

U zadatku koji su kandidatima dali eksperti, Alen je kao najprivlačniju djevojku stavio Renatu jer mu je izazovna, ima lijep pogled i usne. Na drugo mjesto stavio je Nikolinu jer vodi brigu o sebi i ulaže u svoj izgled. Nakon toga slijedile su Tina, Klara i na kraju Tamara.

VEZANI ČLANCI:

- Nije me iznenadio nimalo jer sam dobila dojam da voli žene koje su više radile na sebi i vole se pokazivati - rekla je Ana i opet se vratila na staro razmišljanje da je Alen površan, a on je rekao kako je i s dečkima komentirao kako bi se Josip i on trebali zamijeniti.

Ana je kao najprivlačnijeg kandidata odabrala Josipa, što je iznenadilo Alena jer je očekivao Tiaga. Zatim Tiaga, Antona, Lovru i na kraju Filipa. - Ne bih se zagledala u njega, previše je napucan, a još kad progovori… - rekla je Ana i dodala kako je najviše odbija to što nema poštovanja prema ženama. 

GALERIJA: Marijan Cerovac i njegova Patty

1/7

Renata Dojčinović (30) udala se za Josipa Krolu (39), a oni su kliknuli na prvu. Tijekom zajedničkog fotografiranja Josip je komentirao da svi vide kemiju među njima, a Renata da je njezin suprug opušta zbog vesele energije. Kad su popričali nasamo, Renata mu je otkrila da joj je strast pjevanje te da joj je teško naći posao u novinarskoj struci.

Josip se mogao s tim poistovjetiti jer njemu je strast treniranje, a struka pravo. - Kao par imamo puno potencijala i s vremenom to treba samo nadograditi, puno komunicirati i dati jedno drugome sve što možemo - rekao je Josip, koji je spomenuo bivšu suprugu i dijete, što je malo iznenadilo Renatu. Josip se odmah pohvalio da neće naći boljeg oca od njega, a Renatu se dojmilo što Josip lijepo priča o bivšoj supruzi i djetetu.

VIDEO: Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

 

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
20:04 07.03.2024.

Tko ne prođe u "Brak na prvu" ima drugu šansu u "Ljubav je na selu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije