Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret novom koncertu

Alen Islamović progovorio nakon svađe s Tifom i otkrio u kakvom su sada odnosu

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/9
30.04.2022.
u 22:45

Srpski mediji tada su pisali da je Tifa pobjesnio, bacio svoju bubicu iz uha i demonstrativno otišao s pozornice.

Glazbenik Alen Islamović kazao je kako se pomirio s Mladenom Vojičićem Tifom. Ususret koncertu Bijelog dugmeta u Frankfurtu komentirao je njihov odnos za Avaz i rekao: "Sada funkcioniramo kao švicarski sat. Svi smo živi, zdravi, svi smo željni svirke, muzike, koncerata, raje...".

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine pisalo se kak je Tifa zbog Islamovića demonstrativno napustio pozornicu tijekom koncerta u Beogradu. Naime, za vrijeme izvođenja pjesme 'Ružica si bila', kada je Tifa trebao otpjevati svoj dio pjesme, počeo je odjednom pjevati i Alen.

Srpski mediji tada su pisali da je Tifa pobjesnio, bacio svoju bubicu iz uha i demonstrativno otišao s pozornice. Navodno je s pozornice otišao u kontejner koji je bio rezerviran samo za njega i govorio ljudima: "Što će on meni upadati u pjesmu?".

A još 2018. godine u Budvi je između njih došlo i do fizičkog obračuna, a zbog istog razloga. Alen je opet otpjevao njegov dio, na što mu je Tifa navodno opsovao majku.

VIDEO>>Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije