Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nježno prijateljstvo

Aleksandra Grdić i Jura Blažević iz Connecta u ljubavnoj vezi?

aleksansdra grdić
pixsell
08.11.2011.
u 10:08

Iako svoju romansu nastoje sakriti od očiju javnosti, Jura i Aleksandra cijelo su ljeto proveli zajedno, piše Extra.

Član popularne hip-hop skupine iz Zaprešića Connect ljubi bivšu Miss Hrvatske Aleksandru Grdić. Godinama su bili prijatelji, ali ovog proljeća njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav. Iako svoju ljubavnu vezu nastoje sakriti od očiju javnosti, Jura i Aleksandra cijelo su ljeto proveli zajedno, piše Extra.

Naime, početkom srpnja zajedno su se zabavljali na najpopularnijoj novaljskoj plaži Zrće na nastupima Fatboy Slima te nizozemskog DJ-a Armina van Buurena. Nakon toga Aleksandra je otišla u Zadar da bi sa svojom kolegicom i prijateljicom Stefany Hohnjec organizirala modnu manifestaciju "Zadar fashion nights" koja je završena nastupom hip-hop grupe Connect, čiji je Jura Blažević član. Potom su se zajedno zabavljali u poznatom zadarskom klubu "Hitch" do ranih jutarnjih sati.

Iako su mnogi mislili da je riječ o ljetnoj avanturi, njihova se veza nastavila i nakon što su se vratili u Zagreb. Aleksandra Grdić gotovo se potpuno povukla iz medija, a na pitanje jednog TV novinara koji je razlog tome, odgovorila je da se skita po okolnim zagrebačkim brežuljcima aludirajući na Zaprešić u kojem njezin dečko Jura Blažević živi.

Komentara 2

TM
trade_mark
16:57 09.11.2011.

hrvatska estrada i jet-set... svrha života im je da se naslikavaju, budu viđeni, da se o njima piše. ljige i sitničari, ovakvi samo ovdje i mogu biti selebritiji.

MA
mare0801
06:55 10.11.2011.

a i taj Conect izgubili su kredibilitet snimivši duet s Rozgom,a sad se ljubaka s Grdić,jakih li urbanih glazbenika,a samo žele postati dio estrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije