Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU KOMENTARI

Aleksandar Stanković podužom objavom izazvao niz reakcija: 'Kako itko može živjeti bez mene?'

Foto: HRT screenshot
1/7
08.05.2021.
u 12:00

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković na Facebooku je prepričao susret s premijerom, ali i predsjednikom države.

Voditelj emisije "Nedjeljom u 2" ponovno je na društvenim mrežama izazvao niz reakcija. Naime, u posljednjoj objavi prisjetio se susreta s predsjednikom Zoranom Milanovićem, ali i premijerom Andrejom Plenkovićem. Međutim, pažnju je ukrala njegova posljednja rečenica u objavi.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ja sam naime veliki profesionalac. Svima sve objasnim. U polemici zauzmem značajnu pozu. Noću razmišljam o smislu. Dajem važnu izjavu o pravdi i često se mučim pitanjem…kako itko može živjeti bez mene? - napisao je Stanković, a počeli su stizati komentari u kojima se mnogi iščuđavaju.

Podsjetimo, Stanković je nedavno pažnju privukao statusom u kojemu je otkrio kolika mu je plaća na HRT-u, a bio je to dio replike zastupnici Karolini Vidović Krišto.

"Neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u", napisao je Stanković u objavi u kojoj se obrušio na saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krišto koja ga je, kako tvrdi, u posljednje vrijeme nekoliko puta napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću višu od 20 tisuća kuna".

Otkrio je nedavno zašto se osjeća kao idiot, već dulje vrijeme.

"4 godine za redom pretpostavljenima sam nudio nastavak Vjetra u kosi. 4 epizode od 52 minute Rumunjska, Đerdap, Karpati, Crno more. Moja zarada 0 jer radim za plaću, zarada svih na projektu 0 jer rade za plaću. Radilo bi se preko ljeta kada ne ide Nu2. Nije prošlo uz obrazloženje da firma nema novca i da bi ako meni daju dodatni posao netko drugi ostao bez posla. Bar da su rekli da je smeće, protiv dojma ne mogu, al nisu. Uglavnom, u nedjelju je završila serija u privatnoj produkciji Konjima do Crnog mora. Rumunjska 4 epizode 52 minute, Đerdap, Karpati, Crno more. Ne optužujem nikog, nemam nikakve dokaze ni za što, štoviše, Veličan i Dušan Bućan su mi odlični, volim kako Antitalent i Pek rade, al se osjećam ko idiot već duže vrijeme. Vjerojatno idiot i jesam", napisao je na Facebooku voditelj emisije Nedjeljom u 2.

VIDEO Danijela Martinović i Petar Grašo razišli se nakon 24 godine veze


 

 

 

Komentara 15

KO
Kopreinitz
12:22 08.05.2021.

Stankovicu, jesi svjesno zaboravio , dnevnice i putne troskove tebe i Ekipe???? ili je to sve u vasimmjesecnim placama, putovanje koje koliko traje, avantura nazvana emisijo u ljeto kad ne ide Nu2.! Jako mudro Stankovicu , za bedake koji ne razmisljaju.

ZV
zvone02
12:27 08.05.2021.

što se tiče plaće, LAŽE, plaća se uvijek računa koliko košta poslodavca a to je bruto. prema tome Stanković nas košta 20-tak tisuća kn. prema tome neka pokaže isplatnu listu i zbroji sve iznose. znači saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto je u pravu.

PA
Pajo
13:51 08.05.2021.

Kad ja ne bih placao takvi kao ti bili bi gladni. A kad ti ne placas, ja to ne osjetim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije