Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se pratiteljima

Aleksandar Stanković javio se iz Italije i usporedio je cijenu kave koju je tamo pio s onom kod nas

Zagreb: Aleksandar Stankovi?, urednik i voditelj emsije Nedjeljom u 2
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/10
28.06.2023.
u 09:42

Na društvenim mrežama Stanković se javlja pratiteljima i otkriva kakve je sve zgode doživio tijekom snimanja nove sezone serijala "Vjetar u kosi"

Nakon što je završilo emitiranje ove sezone emisije "Nedjeljom u 2", voditelj i urednik Aleksandar Stanković nije otišao na zasluženi ljetni godišnji odmor već je nastavio raditi. Zaputio se prema Sloveniji i Italiji, gdje zadnjih dana snima nove nastavke svog serijala "Vjetar u kosi". Na društvenim mrežama Stanković se javlja pratiteljima i otkriva koga je susreo putem, kakve zgode je doživio, tko su mu sugovornici, a sada se javio iz Udina i otkrio koliko je platio macchiato te usporedio cijenu s onom u Hrvatskoj.

– Macchiato u hotelu s 4 zvjezdice u blizini Udina koji je poznat po golfu i wellnessu jest euro i pol. U lokalnom kafiću doma u Sv. Nedelji plaćam euro i 90. – napisao je HRT-ov urednik i voditelj. U komentarima ispod objave, na kojoj se nalazi fotografija kave koju je platio euro i 50 centi i nekoliko fotografija hotela koji spominje, pratitelji su mu napisali: "Čak je i u Dubrovniku jeftinije. Bravo za te ljude, dobro njemu, dobro gostu. Živio gazda kafića, a tebe, Aco, gledam (tvoje emisije) 20 godina. Definitivno loš  macchiato." 

VEZANI ČLANCI

Ovo je peta sezona serijala "Vjetar u kosi", a prošle je godine Stanković sjeo na motocikl  i s ekipom u dva tjedna prevalio čak 2700 kilometara snimajući novu, četvrtu sezonu.  U tih 14 dana promijenili su čak 11 hotela, sve kako bi snimili čak 42 zanimljiva sugovornika u dvije države.

– Prešli smo oko 2700 kilometara, a najveći izazov je bio kako snimiti sve što smo si dali u zadatak jer smo malo pretjerali s brojem zanimljivih ljudi i atraktivnih lokacija – ispričao nam je prošle godine Stanković. Prisjetio se i nezgode koja se njemu i televizijskoj ekipi dogodila odmah na početku snimanja.

 

 

– Najgora je nezgoda koja nam se dogodila drugog dana snimanja dronom. Pao je i nije bio za uporabu. Dobra dva sata ozbiljno sam razmišljao o tome da se vratimo u Zagreb jer danas bez snimanja s dronom nema ozbiljnog televizijskog putopisa. Na kraju smo se ipak snašli – rekao nam je tada.

VIDEO Udala se Josipa Čulina ex Rimac: Novi suprug završio je u pritvoru u istoj aferi kao i ona

 

Komentara 25

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
10:51 28.06.2023.

HTV (mi) plaća aci ljetovanje u hotelu sa **** + plaća + dnevnice? Da nije pripadnik ugroženih bio bi u hotelu sa 5+?

Avatar Hazl113
Hazl113
11:42 28.06.2023.

Dobro, a tko mu je platio taj boravak u Italiji. Zaboravljamo da radi na javnoj terleviziji. Koliko će biti trošask tog izleta i te njegove emisije koja ima gledanost 11%.

CA
cavecanem
11:02 28.06.2023.

80 kuna svaki mjesec između ostalog i za njega …

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije