Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putuju Jadranom

Aleksandar opet u središtu pažnje: Severina i Milan stigli u Jelsu

severina
10.08.2012.
u 14:00

Par je na Hvar stigao u srijedu navečer poduzetnikovom jahtom, a usidrili su se ispred restorana u kojem su kušali riblje specijalitete

Obitelj Vučković-Popović beskrajno uživa u ljetnim mjesecima koje provodi na Jadranu, gdje se trenutačno najpoznatije dijete Balkana, maleni Aleksandar Popović, upoznaje s čarima mora. Severina i Milan jučerašnji su dan proveli u Jelsi na otoku Hvaru šetajući se rivom u društvu petomjesečnog sina. Milan je prvi sišao s jahte i spustio dječja kolica, a nakon njega izašla je i Severina, odjevena u laganu, bijelu haljinu s minimalnom količinom šminke na licu. Svojim pojavom zainteresirala je prolaznike, a Milan je ponosno koračao uza svoju životnu partnericu.

Malenom Aleksandru vrućine očito ne odgovaraju pa je počeo plakati, ali brižna je mama svojim grimasama uspjela razveseliti sina. Nedavno je Severina izjavila kako bi baš sve učinila samo da joj sin bude sretan.

– Biti s djetetom najslađi je napor premda bih to prije nazvala odgovornošću, trudom, ljubavlju... Za sve velike i važne stvari treba se potruditi. U svakom trenutku trudim se upoznati svoje dijete pa, čim on počne šuškati, ja skačem u mraku – rekla je 40-godišnja Severina u Gloriji.

Par je u Jelsu doplovio Milanovom jahtom Copper i usidrio se ispred restorana \"Me and Mrs. Jones\", gdje je jahta bila usidrena i lani dok je trudna pjevačica nastupala u Vodicama. Zaručnici su večerali u tom restoranu, a najviše su uživali u ribljim delicijama.

Pjevačica je prije Hvara boravila na Korčuli, gdje je bila na otvaranju Muzeja Marka Pola, a prije toga odradila je koncert u Budvi. Uz brigu o sinu, Severina uspijeva pronaći vrijeme i za posao pa tako večeras nastupa u Bolu na Braču, a tijekom kolovoza očekuju je i drugi gradovi na Jadranu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:30 10.08.2012.

Esklizvno...večernji prvi objavljuje slike sa Marsa Ace i Seve...

LK
Lopovi_KRADEze
16:27 10.08.2012.

Iz povjerljivih izvora cuo sam da je Severina prije nekiliko dana : umila se, oprala zube i koristila WC ; Cudim se kako je to VL propustio izvjestiti ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije