Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunila obožavatelje

Albina objavila da se udala pa obrisala objavu: 'Bila je to šala, čestitamo mladencima'

Foto: Instagram
1/5
03.06.2021.
u 20:25

"Upravo vjenčani", napisala je uz fotografiju ispod koje su se počele nizati čestitke.

Nakon povratka iz Rotterdama Albina Grčić jedva je dočekala stići u Split u zagrljaj svom dečku Ivanu Čalušiću s kojim je u dugogodišnjoj vezi.

Nekoliko dana nakon što je na splitskoj rivi uživala u Ivanovom zagrljaju Albina je objavila fotografiju koja je poprilično zbunila njezine obožavatelje. "Upravo vjenčani", napisala je uz fotografiju ispod koje su se počele nizati čestitke. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

U nekoliko minuta od objave fotografija je prikupila više od 2000 lajkova. Objavu je ubrzo i obrisala, a uz istu fotografiju nešto kasnije otkrila je kako je riječ o šali. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Naša pjevačica u vezi je dvije godine, ali svog dečka, inače nogometaša Solina, poznaje od malih nogu. - Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa. Već tada mi je bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili – ispričala je Albina. - Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se – istaknula je nedavno Albina.

Foto: Hrvatski hrvački savez

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije