Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki žigolo

Al Pacino je u mladosti zbog siromaštva radio kao prostitutka

Al Pacino
Reuters
13.10.2009.
u 17:59

- S dvadeset godina živio sam na Siciliji prodajući jedino što sam imao, svoje tijelo. Starije žene nudile su mi hranu i smještaj za seks. Ujutro, kad bih se probudio, gadio bi se sam sebi - istaknuo je Pacino.

Da bi preživio, jedan od najvećih živućih velikana Hollywooda Al Pacino u mladosti je radio kao muška prostitutka.

Pacino je s dvije godine ostao sam s majkom nakon što ih je napustio njegov otac. Kako mu je majka bila bez novca, s malim Alom preselila se u Bronx gdje su živjeli s njegovim djedom i bakom.

Početkom šezdesetih, kada je boravio na jugu Italije odakle mu je otac, legendarni "Michael Corleone" prodavao je svoje tijelo, prenosi Popcrunch.

- S dvadeset godina živio sam na Siciliji prodajući jedino što sam imao, svoje tijelo. Starije žene nudile su mi hranu i smještaj za seks. Ujutro, kad bih se probudio, gadio bih se sam sebi - istaknuo je Pacino.

Nekoliko godina kasnije počeo je pohađati satove glume kod poznatog Leeja Strasberga, oca Metod Actinga. Prvu značajniju ulogu imao je deset godina nakon besanih sicilijanskih noći u filmu "Panika u parku droge".

Nakon toga zamijetio ga je F. F. Coppola, a ostalo je povijest; sjajni filmovi, čak sedam nominacija za Oscara, koji je osvojio, sramota za Akademiju, tek iz osmog pokušaja za film "Miris žene".

Komentara 3

AN
andrijacatch
20:51 13.10.2009.

Jel moguće da postoji imenica muškog roda za \"prostitutka\" npr. prostitutac ili prostitutitelj..?

OB
-obrisani-
09:25 14.10.2009.

šta je tu novoga to sam ja radio godinama kao milioni momaka u moje najbolje vrijeme ali sada starac pa ako treba platim i ja da P----em dakovu malđu i to se polako izravmava Večernji ,, mkm\"ako trebaš ovakove glupostiuposti ja ti mogu puno ideja prodati imam sigurno više iskustva nego mkm

LO
lowfat
20:15 13.10.2009.

kakav odvratan clanak - ne navodi se odakle vam ova informacija koju je \"istaknuo Pacino\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije