Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalno

Adventski koncertni spektakl Opće opasnosti i gostiju

opća opasnost
Foto: PR FOTO
20.12.2013.
u 13:59

I ove godine Opća Opasnost tradicionalno daruje veliki adventski rock koncert svojim sugrađanima. Već je sve spremno za blagdanski spektakl koji će se održati u ponedjeljak 23. prosinca u sportskoj dvorani OŠ "Ivan Kozarac" u Županji s početkom u 20 sati. To je jedan od najvećih slavljeničkih koncerata koji će se održati u vrijeme adventa te kruna ovogodišnje turneje Opće Opasnosti.

Uz starije i hitove novijeg datuma s hvaljenog, aktualnog albuma 'Vrati se na svjetlo' najtraženiji i najpopularniji rock sastav želi stvoriti što ljepše blagdane i doprinjeti Božićnom ugođaju te će prirediti vrhunsku svečanost rock glazbe. Band će izvesti novi singl "Tragovi“ za koji će se tom prilikom snimati video spot, a koji već osvaja eter radijskih postaja. S tom se pjesmom županjski rockeri vraćaju svom istinskom žestokom zvuku koji je obilježio početak djelovanja benda.

Pjesma Marija Vestića, u aranžmanu Opće Opasnosti i produkciji Branimira Jovanovca, bend i njihove mnogobrojne fanove vraća u mladost, u 80-e godine i glazbeni izričaj u kojem je jedan od najpopularnijih bendova današnjice rastao, s modernim zvukom i snažnim tekstom kakav i inače krasi sve Vestićeve pjesme. Svojim će nastupom blagdanskom ozračje začiniti i gosti Opće Opasnosti, njihovi dragi prijatelji i kolege - Thompson, Najbolji hrvatski tamburaši te Zoran Mišić.

http://www.opca-opasnost.com/main/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije