Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv izbor

Adriana Ćaleta Car otkrila neobično ime sina kojeg je rodila u srpnju

Foto: Instagram
1/7
16.10.2023.
u 14:15

Adriana je rodila 28. srpnja dječaka, a ponosna majka sada je svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila i da je njihov drugi sin dobio ime Felipe

Pravnica Adriana Ćaleta Car (31) i suprug, nogometaš Duje Ćaleta Car (26) krajem srpnja su objavili sretnu vijest da su dobili drugo dijete. Adriana je rodila 28. srpnja dječaka, a ponosna majka sada je svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila i nekoliko fotografija s krštenja i otkrila da je njihov drugi sin dobio ime Felipe. "Važan dan za nas", napisala je uz fotografiju koja prikazuje krsnu svijeću i košuljicu s natpisom Felipe. Supružnici već imaju od ranije i sina Maura. 

Foto: instagram

Inače, par je početkom srpnja posjetio Hrvatsku, a Adriana je tada pokazala trudnički trbuščić.  Adriana je sredinom ožujka objavila da ona i njezin suprug čekaju drugo dijete. - Dolazi velika radost - napisala je tada lijepa pravnica.

1/29

Podsjetimo, sredinom ožujka Adriana je zanimljivim videom na Instagramu objavila kako očekuju drugo dijete. U videu je u prvom kadru Adriana okrenuta leđima kameri, a sljedeći kadar prikazuje njezin trudnički trbuh. Ispod ove objave uslijedile su brojne čestitke njezinih poznatih prijatelja i pratitelja.

VEZANI ČLANCI: 

Adriana i Duje su u svibnju 2021. godine imali skromno svadbeno slavlje organizirano na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se tri mjeseca prije toga, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete. Krajem srpnja 2022. godine par je imao i drugo vjenčanje ovaj put u crkvi svetog Ignacija koju Dubrovčani zovu Jezuiti, a nakon toga su organizirali i svadbenu zabavu koja je bila raskošnija i s više uzvanika nego kada su godinu dana prije izmijenili bračne zavjete.

VIDEO Andrijana je bila najveća Tošina ljubav, a liječnici su joj zabranili da ide na njegov grob

Komentara 3

BA
Barba56
09:52 17.10.2023.

Bas lijepo ime .

KU
kuramela
16:35 16.10.2023.

Felipe Kaetano Lopez Martinez i Gonzales ?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:26 16.10.2023.

Kad Duje želi jednog dana u Madridu igrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije