Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza pozornice

Adele se srušila od bolova tijekom nastupa u Las Vegasu: 'Podigli su me s poda'

Foto: screenshoot/instagram
1/26
27.08.2023.
u 13:00

Pjevačica je navodno nakon događaja svojim obožavateljima na pozornici rekla da je član njezinog produkcijskog tima otkrio da se ona ne može pomaknuti dok je ležala na podu nakon što je imala napadaj.

Pjevačica Adele (35) srušila se iza pozornice tijekom nastupa u Las Vegasu zbog napada išijasa, piše The Sun. Pjevačica je navodno nakon događaja svojim obožavateljima na pozornici rekla da je član njezinog produkcijskog tima otkrio da se ona ne može pomaknuti dok je ležala na podu nakon što je imala napadaj.

- Podigli su mi cijelo tijelo s poda - rekla je. 

Inače, Adele je ranije ove godine opisala svoju kroničnu bol u leđima tijekom još jednog nastupa u Las Vegasu dok je šepala po pozornici.  Bila je prisiljena sjesti tijekom svog nastupa ''Vikendom s Adele u Koloseumu''.

- Sjest ću i odmoriti svoj išijas - rekla je. Zbog te bolesti bolovi se šire od donjeg dijela tijela kroz bokove i stražnjicu u noge. 

VEZANI ČLANCI

Prije toga je isto tako otvorila dušu pred brojnom publikom i progovorila o mentalnom zdravlju. Kako je otkrila, ponovno razgovora s terapeutom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

– Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla – rekla je Adele te priznala kako joj je terapija potrebna kako bi dala najbolje od sebe u idućim nastupima. Dodala je i kako namjerava raditi na sebi iz tjedna u tjedan.

– Moja terapija ovog tjedna bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati glazbu, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom – iskrena je pjevačica.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:09 27.08.2023.

U totalnom sam soku i brisem suze s rucnikom jer mi se srca para citajuci ove dramaticne dogadaje i zivota ove prepotentne i narcisoidne osobe za koju me boli k...ac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije