Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo kraljice!

Tri godine je nije bilo, a onda je novim singlom oduševila. Poslušajte 'Hello'!

ADELE
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
23.10.2015.
u 10:12

Novi singl naći će se na Adelinom novom albumu '25' koji bi trebao ugledati svjetlo dana u studenom.

Tri godine nakon izbivanja s glazbene scene Adele se vratila i spremna je za ponovo osvajanje glazbenih top ljestvica. Novi singl ''Hello'' oduševio je njezine mnogobrojne obožavatelje odmah nakon što je pušten u javnost. Ova pjesma definitivno je odlična najava za novi album ''25'' čiji je izlazak pjevačica najavila idući mjesec. 

Njezin prošli album ''21'', koji je prodan u više od 30 milijuna primjeraka, izašao je prije četiri godine, a za njega je Adele osvojila i šest Grammyja.

Spot za najavni singl novog albuma Adele je snimila pod redateljskom palicom Xaviera Dolana

– Bilo je nevjerojatno surađivati s njim. Naučila sam mnogo toga i to je u meni probudilo želju da postanem glumica. Spot nije revolucionaran u smislu posebnih efekata i plesnih pokreta, ali ovo je definitivno moj najbolji video i jako sam ponosna na njega – kazala je Adele.

>>Roman Abramovič zna kako prirediti tulum: Ove godine želi Adele za Novu godinu

>>O čemu tako veselo razgovaraju Adele i princ Charles?

Komentara 5

LI
liliZG
13:27 23.10.2015.

Slušam riječi i mislim si da ženska još uvijek slini za tom svom neprežaljenom ljubavi, i jedino kaj mogu reći da žalim njenog muža/partnera koji se sa tim mora nositi, tužno je znati da si na drugom, trećem ili tko zna kojem mjestu po redu...

Avatar megatronman
megatronman
10:30 23.10.2015.

Mene nije oduševio.

LM
lucija.medvedovic
21:41 23.10.2015.

Glas božanstven.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije