Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Ne krije sreću! Adamova sestra objavila emotivan video i nehotice otkrila spol prinove?

Foto: Instagram
1/7
02.05.2020.
u 10:36

Lili je napravila video od do sada neviđenih fotografija koje se izmjenjuju dok u pozadini svira pjesma 'Only time' irske pjevačice Enye

Lili Kromer, sestra Adama Kromera iz showa 'Brak na prvu', na svom je Instagramu objavila emotivan video kojim je jasno dala do znanja što misli o ljubavi Adama i njegove trudne odabranice Gordane Marelli, ali i koliko se veseli što će uskoro postati teta.

1/6

Lili je napravila video od do sada neviđenih fotografija koje se izmjenjuju dok u pozadini svira pjesma 'Only time' irske pjevačice Enye. Na videu se, između ostalog, vide fotografije sa zajedničkog putovanja u Sloveniju koje su do sada zbog showa tajili, ali i fotografija testa za trudnoću uz dvije čaše šampanjca kao i slika s ultrazvuka nastala 14. siječnja.

Lili je u video stavila i fotografiju na kojoj Adam na svom golom torzu drži crni dječji bodi zbog kojeg su mnogi pomislili kako Adam i Goga očekuju dječaka. Goga i Adam već šest mjeseci žive zajedno, a sve detalje ljubavi, ali i trudnoće za sada čuvaju daleko od obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙❤️💞 @kromer.adam @gordana_marelli

A post shared by Lili Kromer (@lilikromer) on

- Manje je bitno je li muško ili žensko. Najbitnije mi je da je živo i zdravo. Osim toga, to je ionako naša mala slatka privatna stvar i voljela bih da tako i ostane - rekla je nedavno  Gordana za RTL.

Podsjetimo, Adam je u showu 'Brak na prvu' na slijepo oženio Nikolinu Tutić koja se nikako nije svidjela Adamovoj sestri s kojom je neizmjerno blizak, a to je i dokazao nedavno na svom Instagramu objavivši fotografiju s Lili.

- Kada imaš osobu u životu, koja će sve napraviti da budeš sretan i biti ti podrška u svakom trenutku! - napisao je uz fotku koja je ganula mnoge njegove obožavatelje.

Što slavni rade u karanteni?

 

Komentara 1

Avatar ElizabethZN85
ElizabethZN85
11:33 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije