Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Adam je ostavio svoj vinograd, evo čime se sada bavi

Foto: Instagram screenshot
1/3
04.05.2020.
u 16:06

Pozvao je sve koji žele s njim trenirati neka mu se jave i pridruže na Jarunu.

Stručnjaci u showu "Brak na prvu" nisu spojili Adama Kromera i Gordanu Marelli i odabrali su im druge bračne partnere za ovaj sociološki eksperiment RTL-a. Međutim, između Adama i Goge razvila se kemija pred sam kraj showa kada su shvatili da se ne slažu dobro sa svojim partnerima u showu.

U finalu su svima priznali da su u vezi, a sada ovaj par očekuje i prinovu te su zbog pandemije koronavirusa malo odgodili vjenčanje al ine odustaju od njega. Zbog Goge se Adam preselio iz Baranje u Zagreb i svoj vinograd sada je zamijenio novim poslovnim izazovima vezanim  za sport. Adam redovito na društvenim mrežama objavljuje kojim vježbama on održava svoju fit formu, a sada je to odlučio pretvoriti i u posao.

1/7

- Pošto se popuštaju mjere, ali nema naznaka otvorenja fitness centara, odlučio sam vam predložiti treninge sa mnom na otvorenom. Radi se o treninzima na Jarunu, a zainteresirani za više informacija neka se jave - poručio je Adam svojim pratiteljima i ne sumnjamo kako će imati dosta upita za vježbanje.

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marli
17:15 04.05.2020.

Ostavio vinograd zbog instant veze sa razvedenom ženom ("buckicom koja priča kroz nos") ? Jao kad dođeš k'sebi kako ćeš se lupat po glavi !!!!

MA
Masnica3
20:06 04.05.2020.

Koja si ti faca da bi netko s tobom trenirao

DO
domagoj1492
19:21 04.05.2020.

Di je sad sestra kojoj se nije sviđala ona ledena kraljica ? Adama će ova polovnjača koštati glave. Bježi sinko dok možeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije