Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u finskoj

A. Lambert potukao se s dečkom u gay baru i završio u pritvoru

adam
Pixsell
23.12.2011.
u 13:55

Adam je u Finsku stigao da bi proveo Božić sa svojim dečkom Fincem Saulijem Koskinenom (26). Prekjučer navečer poželjeli su se zabaviti u gay baru Don't Tell Momma, ali dobra zabava nije dugo trajala

Američki pjevač Adam Lambert (29) završio je u zatvoru u Helsinkiju nakon što se s dečkom potukao u baru za homoseksualce. Glazbenik je na Twitteru objavio da su svađi kumovali alkohol i "jetlag".

Adam je u Finsku stigao da bi proveo Božić sa svojim dečkom Fincem Saulijem Koskinenom (26). Prekjučer navečer poželjeli su se zabaviti u gay baru Don't Tell Momma, ali dobra zabava nije dugo trajala. Par se navodno počeo svađati u backstageu kluba, a u njihovu društvu bila je i bivša miss Finske Sofia Ruusila.

Nastavili su se svađati na cesti, čak su se krenuli i fizički obračunati, a prolaznici su ih pokušali razdvojiti. Oko četiri ujutro došla je policija i obojicu odvela na ispitivanje. Pušteni su popodne isti dan. Brzo su se pomirili te su zajedno otišli na hamburger.

Lambert je na Twitteru napisao da su se cijelom incidentu dobro nasmijali nakon što su otrijeznili i napustili policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
konstantinopolj
15:38 23.12.2011.

opasno dobar članak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije